#1 2019-09-18 15:26:59

Yani
Потребител
Registered: 2019-09-10
Posts: 7

Мнение за хилка BUTTERFLY GIONIS CARBON OFFENSIVE

Здравейте група. Искам да отправя запитване относно BUTTERFLY GIONIS CARBON OFFENSIVE. Самата хилка варира около 115 лв. и се чудех дали си заслужава парите. Има ли подобна с характеристики като нейните и съответно какви можете да ми препоръчате от този клас с подобни спецификации. Благодаря!


Изключен

#2 2019-09-19 10:12:11

bonchef
Потребител
Registered: 2011-12-01
Posts: 783

Re: Мнение за хилка BUTTERFLY GIONIS CARBON OFFENSIVE

Аха, сега разбирам защо си решил да продадеш предишната. Явно не ти достига скорост. Подобни сигурно има колкото искаш. Композитите на Бътерфлай са много добри, така че да, струва си парите. Различните композити акцентират на различни неща и по скоро по било интересно какви характеристики търсиш от дървото за да може да се даде конкретен отговор, а не кои са подобни дървета.

Изключен

#3 2019-09-19 10:21:57

Yani
Потребител
Registered: 2019-09-10
Posts: 7

Re: Мнение за хилка BUTTERFLY GIONIS CARBON OFFENSIVE

Да така е. Дървото на Андро ми е малко бавно. Истината е, че преди седмица играх с хилка Boll Spirit. Влюбих се в усещането което придава карбона. От друга страна въпросното дърво ми е изключително бързо и не мога да го контролирам. Също така ми идва и скъпичко. Поради тази причина съм се насочил към карбонова ракета, която да мога да контролирам. Нямам предства върху какво акцентира дървото на GIONIS CARBON OFF, и стрелям малко на посоки, но четейки коментарите за нея оставам с впечатление, че се характеризира с добър контрол, не лоша скорост и прекрасно усещане. Общо взето това търся.

Изключен

#4 2019-09-19 10:55:37

bonchef
Потребител
Registered: 2011-12-01
Posts: 783

Re: Мнение за хилка BUTTERFLY GIONIS CARBON OFFENSIVE

Трудния за управление компонент в една хилка са гумите, така че много е важно с какви гуми ще комбинираш дървото. Изцяло " дървените"  дървета са по контролни. Добро дърво съчетаващо и свойствата на дървените и карбоновите дървета са тези с вътрешно разположени карбонови слоеве. Пример Ясака Ма Лин карбон  евтино и добро.  Друг пример Иннерфорс серията на Бътерфлай. Тибхар също имат такива дървета но не мога да посоча модел. Разбира се  най реактивни са тези с  разположени на второ място слоеве карбон, като посочения от теб Тимо Бол, Вискария , Макъл Мейз е малко по бавен от Тимо Болл, но те пък са все скъпи дървета. Стига разработиха карбониви варианти на класиките си . Също така новите им разработки на изцяло дървени дървета  от така наречената хардууд  серия  дават много скорост, но пък и те са скъпички.

Изключен

#5 2019-09-19 10:58:28

RobbeR
Потребител
Registered: 2017-08-22
Posts: 259

Re: Мнение за хилка BUTTERFLY GIONIS CARBON OFFENSIVE

Ако си беше взел Andro Treiber K вместо другото, щеше да получиш дърво реплика на Тимо Бол Спирит с още повече чувство и контрол, а също така и като тежест влиза в нормата 82-87 гр. Аз лично не исках да си купувам Андро особено след Вискарията която имах, но търсех дърво една идея по-бавно и с повече контрол. Познат има Инърфорс Лайер АЛК, Тимо Бол АЛК, Вискария и Трайбер К, та още преди да пробвам ми каза, че спокойно би играл с Андрото без да има нужда да си купува друго ако ги нямаше налични. Аз естествено не бях на същото мнение, но се уверих, че няма кой знае каква фрапираща разлика а цената на Андрото е 140лв. за другите е ясно че са 300 и нагоре. Реално от всички най-много ми допадна Инърфорс Лайер АЛК, но предпочетох Андрото заради това, че е малко по сковано и с най-много контрол което в момента ми помага доста в играта а и цената естествено. Ако за напред реша да имам друго дърво ще е Инъра понеже ми харесва Лимбата още от играта ми с Вискарията, а Андрото и Спирита са с Кото. Преди време съм пробвал Инърфорс ЗЛЦ , но го спряха от производство и също ми хареса, макар че е тежичко 92-94 гр. а и ми идва бързо ... ако беше 85-86гр. и малко по-бавно, задължително щях да си търся от някой на старо. Ако Тимо Бол Спирит ти е харесал наистина като усещане, а не просто защото за пръв път пробваш карбоново дърво, тогава ти препоръчвам или да си го закупиш или да вземеш Трайбера и го комбинирай с 1.9 гуми или пък с не толкова бързи и подскачащи щом ти е малко бързо. Пък и в крайна сметка ще му свикнеш, а освен това е да речем от най-бавните карбонови дървета така или иначе.

Последно редактирано от RobbeR (2019-09-19 11:12:09)


Andro Treiber CI OFF
FH: Xiom Omega V Tour
BH: Xiom Omega V Tour
https://tv.ittf.com

Изключен

#6 2019-09-19 11:14:00

Yani
Потребител
Registered: 2019-09-10
Posts: 7

Re: Мнение за хилка BUTTERFLY GIONIS CARBON OFFENSIVE

Благодаря за изчерпателните, коментари. Определено ще ме насочат към подходящ избор.

Изключен

#7 2019-11-15 15:18:23

Yani
Потребител
Registered: 2019-09-10
Posts: 7

Re: Мнение за хилка BUTTERFLY GIONIS CARBON OFFENSIVE

Здравейте,
Исках да споделя, че след обстойните ви коментари закупих дърво Аndro Treiber K, и го комбинирах с Andro Rasanter R42 Max (хората от tt-shop имат само такъв размер) от двете страни. След около 12 часа игра с комбинацията, от които 10 часа с треньор, започнах да усещам ударите и да подобрявам играта си. Дървото е перфектно. Изключително добро усещане и контрол (макар че понякога не уцелвам топчето). Гумите макар че са R42, са доста бързи и все още не съм им свикнал на скороста. Въпреки всичко обаче, комбинацията предлага убийсвена скорост и много спин (стига да нацелиш точния момент на контакт разбира се). Даже бих казал, че комбинацията ми е малко бърза, но е истиска наслада. С тези гуми се замислям за една идея по-бавна ракета като тази на butterfly harimoto alc но това може да стане по натам.
Хуба ден!

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB