Не сте влезли.
Страници 1
Здравейте колеги.Имам въпрос относно Xiom Musa,искам да си сменя бекхенд гумата и да сложа въпросната,интересува ме който е играл с нея да пише как е,спин,контрол?
Изключен
Аз съм лаик --но все пак мисля --че не е лошо да напишете с каква гума сте играли досега на бекхенд и на какво дърво мислите да я сложите ......
Защото може да отидете една идея назад -като скорост --а да имате по-голям контрол или .......
Изключен
В момента играя с дърво Приморац ОФ-,бекхенд гума ползвам Палио HK 1997.А искам повече спин,нормален контрол и скорост.
Изключен
От моя кратък опит с Xiom Musa мога да споделя, че гумата е наистина бавна. Има чудесен контрол, приличен спин и е със средно твърда подложка.
Първоначално е пробвах на дърво с характеристики АLL+/OFF- и ми дойде наистина бавна за бекхенд. На по-бързо дърво OFF+ положението беше по-добро.
Имам една изрязана червена на 10-15 часа игра 157/152мм размер, няма забележки и е почти като нова. Ако искаш да я пробваш мога да ти я дам за 10лв.
Дано съм бил полезен.
Изключен
Мерси колега,качи по една снимка от двете страни да я видя.
Изключен
3 снимки - малко е тъмно, но мисля че се вижда че е като нова. Размера се оказа 151/157мм.
http://www.img-share.eu/main/image_view … U1.jpg.htm
Изключен
Колега ще я взема,писах ти лично съобщение.
Изключен
Мисля -че темата приключи успешно -със сделка -аз лично съм сложил същата гума на дърво ОФ+ / Тибхар Бляк карбон/ за бекхенд малко е бавна гума за Ал или Ал+ поне според моите предпочитания-- Успех в начинанието.......
Изключен
Благодаря за съветите колеги,тепърва ще разбера като я сложа и пробвам.Мисля,че ще ми пасне защото предпочитам да имам повече контрол за сметка на голямата бързина,а и Примораца е ОФФ - и няма да е много бавна.
Изключен
Страници 1