Не сте влезли.
Търках гумите с бебешко олио и олио, после и с памук с вода и мисля че има разлика май не лепнат! Въпреки че на едната пак леко май лепне? Може и такива да са гумите!? Тия дни ще ги разцъкам с моя приятел да видиме за какво става дума! А другите ми хилки са в колата и сега не мога да преценя да ги пробвам да видя дали така си отскача топчето! Благодаря ви за помощта! Ще пиша като ги раздвижа какви са ми впечатленията!
Изключен
Имам същия проблем с чисто нова хилка Xiom allround classic S , с гуми Palio CJ8000 biotech 2.1 mm.. от какво се получава така?
Изключен
само недей да пипаш гумите с каквото и да е била агресивна химия !
Такива са гумите.... това е истината на китайските гуми.....лепилото по тях! Не им се притеснявай .... след около 3-4 часа игра този ефект ще поотпусне! След игра ги почиствай с памук и вода!
Колкото по-лепкава, толкова по-добро въртене ще генерираш! А твойте гуми дори не се водят от най-лепкавите! И честито за новата хилка !
DHS HURRICANE 301
DHS HURRICANE 3 NEO
DHS HURRICANE 3 NEO
Изключен
Лепненето което усещате е при плосък удар. Завърти топката с хилката и подложи хилката под ъгъл, ще видиш, че топката си отскача нормално. При няколко часа игра този силно лепкав ефект изчезва до поносимо ниво. Лепкавостта мисля някъде бях чел , че се дължи на производствения процес, но също така е и търсен ефект.
Изключен
Лепкавостта драстично пада след 10на часа игра, много го мислите Плювай, бърши, след всяка игра и напред
Изключен
Лепкавостта драстично пада след 10на часа игра, много го мислите
Плювай, бърши, след всяка игра и напред
DHS HURRICANE 301
DHS HURRICANE 3 NEO
DHS HURRICANE 3 NEO
Изключен