Не сте влезли.
Здравейте колеги, един приятел донесе две хилки от германия на JOOLA и като ги разопаковахме имаха едно предпазно фолио залепено върху гумата, и като го махнахме явно лепилото от фолиото е останало по гумата и лепне! И като я разцъках с топчето то въобще не отскача, а от другата страна където не сме махнали фолиото си е перфектна, отскача си много добре топчето както трябва да си е! Та молбата ми за помощ е с какво да го махна тва лепило? Аз го търках с чист спирт ама няма резултат! Ако го разтъркам с кореселин или лакочистител дали ще повредя нещо гумите?!
Изключен
Пробвай памук или парче памучен плат напоено със светилна газ
Yasaka Sweden Extra
XIOM Omega VII Pro 2.0
XIOM Omega VII Pro 2.0
Изключен
Чистият спирт прецаква гумата. Газ или бебешко олио. Или пък течен парафин. Трябва ти нещо мазно.
Изключен
А варианта, че самата гума лепне взе ли го в предвид? Поиграи малко с хилката и виж дали ще се разработи. Думи като спирт, ацетон и веро нямат място в този форум.
Думи като спирт, ацетон и веро нямат място в този форум.
Изключен
някак не ми се вярва joola да правят готови ракети с лепкави гуми, но и тва е вариант
Yasaka Sweden Extra
XIOM Omega VII Pro 2.0
XIOM Omega VII Pro 2.0
Изключен
Пробвай с памук и вода и забрави ацетона и кориселина, с тях само ще прецакаш горницата.
Joola си имат свой Ураган - Drum CWX.
Изключен
А варианта, че самата гума лепне взе ли го в предвид? Поиграи малко с хилката и виж дали ще се разработи. Думи като спирт, ацетон и веро нямат място в този форум.
[right][snapback]38418[/snapback][/right]
Ми те не са скъпи хилките,на гумите пише TRAMP JOOLA ITTF, а на дръжката ROSSKOPF. Съмняваме да си лепкави самите гуми, защото топчето въобще не отскача нормално и дрънчи се едно е счупено дървото и се полепват яко боклуци по гумата (косми,прах,власинки). А тази светилна газ какво представлява и от къде мога да си я купя?
Изключен
Човек , то фолиото няма лепило . Така от другата страна с фолиото викаш хубаво отскача, ама си помисли как ще играеш ако наистина така отскача и от гумата. Всичките ти топки ще отиват зад масата. Ще се чудиш как да го галиш това топче.
Такава си ти е гумата, няма да се плашиш. Тъкмо ще се научиш да правиш по-голям замах с ръката.
ПС. Стигнах до извода че не само меките дървета водят до научаване на правилни движения, ами също така и много лепкавите гуми.
Изключен
Майтап.
Сложи две-три капки олио на едно дунапренче и хубаво почисти гумите.
Изключен