Не сте влезли.
Страници 1
моля препоръчайте ми гуми за дърво nittaku acoustic. комбинации които сте пробвали вие или ваши приятели
Tiago apolonia zlc Nittaku G1,Tenergy 05
Изключен
моля препоръчайте ми гуми за дърво nittaku acoustic. комбинации които сте пробвали вие или ваши приятели
Всичко което е 45 градуса и нагоре, най добре пробвай с Xiom Vega Pro под 50 лева. Дървото е бавно и нежно с много меки гуми ще е зле.
Ако си навит на втора употреба гуми имам доста запазени.
Изключен
и аз някъде прочетох
Butterfly tenergy 05 на FHи Butterfly tenergy 80 на BH
Изключен
Акустик е доста сложно дърво. Не знам колко тренировъчен стаж имаш, но не е лесно да се играес него. Гъвкаво и при силно натискане добавя скорост. На пръв прочит е бавно, но само ако не знаеш какво да правиш с него. Средно твърди гуми от какъвто производител искаш. Обаче, обаче .... от съществено значение и ти самия какви предпочитания имаш за усещането което трябва да се получи в ракетата. Акустик не проявява ясен акцент върху дървото защото е средно меко и гъвкаво затова е проектирано за средно твърди или твърди гуми и съответно за играчи предпочитащи акцент върху усещането което придават гумите приоритетно и след това дървото. За разлика от бързите карбонови варианти като Тимо Болл Спирит или АЛС, които акцентират на усещането на дървото поради твърдостта която имат. При Акустик ситуацията е друга. Дървото е водещо при всички случаи, но усещането в ракетата се изгражда с комбинацията и от гумите. Меките наистина не са вариант. Ако обаче предпочиташ да усещаш потъването на топката в гумата и удар в дървото и това да е ясно изразено- пример Тимо Бол Спирит и Т05 ФХ и подобни, тук с Акустик няма да се получи. Предполагам и ти си прочел суперлативите изписани за Акустик и си се втурнал да го купуваш. Аз също го имам и три пъти се опитвал да играя с него и се отказвам от него. Изписх всичко това за да получиш по ясна представа за самото дърво, а ти сам да си подбереш нужните гуми. Т05, Тибхар Аурус, Еволюшън МХ-Р, Андро Расантер 47 или 52, Доник Блуфаиер средно твърди и твърди и другите марки в този диапазон са моите препоръки. Обаче тези гуми са взискателни от към техника и най вече крака. Опитай и ще разбереш.
Изключен
благодаря за изчерпателния отговор. играя от година и от месец с треньор. сега съм с ясака марк 5 на фр и ясака 7 софт на бх. тези гуми останаха от старото дърво ясака швед класик. играл сам с дърво ксиом соло вега европа и интро, но исках една идея по бавно дърво. алустика за сега най ми допадна
Последно редактирано от cris castle (2019-11-15 23:30:43)
Изключен
p. s. дървото Nittaku / Acoustic го купих употебявано тъй като се двоумях между нов приморац, корбел или употребявано виолин или акустик
Изключен
Страници 1