Не сте влезли.
Мой приятел се изучи с тия гуми. Даже преди седмица ги презалепих на дървото на синчето му! Пробвал съм ги и смея да твърдя, че са идеалният избор за теб, съпричастен с избора на тенисдискаунт!
VISCARIA
DHS TG 2 NEO
DHS TG 2 NEO
Изключен
Мой приятел се изучи с тия гуми. Даже преди седмица ги презалепих на дървото на синчето му! Пробвал съм ги и смея да твърдя, че са идеалният избор за теб, съпричастен с избора на тенисдискаунт!
Супер , значи те ще са ! И последно предполагам 36градуса , а не 40 ще са по-добре като за начало нали така?
Изключен
Няма да усетиш кой знае колко градусите, от който и вид да си вземеш! Не за друго, а защото нямаш базата за сравнение! Така че и по-твъдите да вземеш, дървото ще компенсира скоростта отчасти, а свикнеш ли ще е в твой плюс! От друга страна по-меките ще ти допринасят за повече контрол!
Последно редактирано от MMN (2021-01-12 08:08:57)
VISCARIA
DHS TG 2 NEO
DHS TG 2 NEO
Изключен
Поискай да ти лакират дървото. Гумите аз бих ги взел 40 градуса, но може да вземеш по една от двете.
Изключен
Здравейте отново, поръчах горе споменатата комбинация , днес пристигна , но имам въпрос. Хилката има предпазно фолио на двете гуми, и когато го махнах от едната страна топчето почти не отксача и издава дървен звук и гумата е доста лепкава. Докато от другата страна , където все още не съм го махнал отскача високо нормално и звучи добре ? какъв е проблемът , трябва ли да се почисти с нещо след като се махне фолиото, или просто хилката си е така ?
Изключен
Две еднакви ли са гумите?
Изключен
Да , еднакви са като единствено едната е 36 градуса , а другата 40. След като я почистих с леко навлажнен с вода тампон сякаш е малко по-добре , утре ще я пробвам и в игра как е.
Изключен
Не им се притеснявай ... ще се оправят, това е нормално ! Махай фолиото и дерзай!
VISCARIA
DHS TG 2 NEO
DHS TG 2 NEO
Изключен
Не са еднакви. На твърдите подложки е нормално да ти се струва по-умряла при почукване с хилката. Тази 40ката я ползвай на форхенд, където се удря по-силно.
Как ти е на скорост хилката спрямо предната?
Изключен
Поразцъках я малко и е добре. Като скорост е по-бърза , разбира се , от старата , но не прекалено бърза( леко лепкави са гумите , на старата не бяха). Успявам да я контролирам, но ще трябва малко време. Като цяло съм доволен ,благодаря много на всички за мненията !
Изключен