Не сте влезли.
Да, така е, не съм проверил за наличност и в двата, мислех, че ги има в тт...
Интерестно наистина, че голяма част от бюджетните гуми вече ги няма, само тази що годе я бива. Не е чак толкова контролна, което може да си е минус за начинаещ.
Изключен
Благодаря за съветите, а случайно да знаете след колко време получават нови стоки в discount-та?
Изключен
обади се и ги питай конкретно за гумата която търсиш
Office: +359-32-632-025
Mobile: +359888-766-845
Butterfly Maze | Rozena
дървета | хоби хилки и аксесоари
Изключен
Малко е неясно,
на 18.03.2016 имах питане за някои бюджетни гуми и ми казаха:
До 30 = 35 дена ще има доставка от Friendship и LKT
За съжаление до момента в сайта няма попълнения очакваме
LKT Ayous Hinoki Против скъпото оборудване за любители !
Donic Acuda P2 refurbish Китайските гуми не са само за Китайци
BTY 05FX refurbish T11, H3, TG3
Изключен
Здравейте,
Доста нов съм в тениса на маса, но много съм се запалил и реших да си взема някаква по-добра хилка от сегашната (която си е абсолютно аматьорска). Не съм особено запознат с характеристиките, които да гледам. Бюджетът ми е до 70лв и знам, че не е особено достатъчен, но като за начинаещ предполагам мога да си взема нещо прилично като за мен. Гледах различни готови модели тук https://sportensklad.bg/sportni-stoki/т … маса/hilki , и се колебая между SPONETA Passion и Donic Waldner 700 . Според вас, кой е по-сполучлив модел и изобщо като марка кои са по-добри.
Последно редактирано от stambeto (2019-04-17 12:23:34)
Изключен
Потърси в раздела купувам, продавам дали някой колега не предлага нещо което да ти се побере в бюджета. Винаги съветвам тръгналите по този път да инвестират първоначално в подходящо по възможност марково дърво. После през годините се сменят само гуми така , като цяло излиза по евтино. Като начало гледай АЛЛ , или АЛЛ+ дърво. В тенисдискаунт има разни бюджетни китайски гуми дето са по 10 лв. гумата пример Меркурий прилична гума за парите си. За съжаление аз изпродадох бавните си дървета и за 40лв. имам само едно ОФФ дърво, но не бих го препоръчал на начинаещ.
Изключен
Благодаря, ще разгледам
Изключен
Здравейте, за да не отварям нова тема, пиша тук.
Бихте ли препоръчали комбинация дърво-гуми за средно-напреднал/напреднал любител от сайта tennisdiscount.eu, които да ги има в наличност и да се вмесят в бюджет около 100-120лв.?
Не бих казал, че имам изграден някакъв специфичен стил на игра, но клоня към по-нападателната. Предполагам нещо allround ще ми върши работа. Нямам амбиции да се развивам професионално, а просто игра с приятели няколко пъти седмично.
Изключен
Do or do not. There is no try.
Yoda
Butterfly Innerforce ALC, FH: DHS Skyline TG3, max / BH: TSP Spectol, 1.8 mm
Изключен