Не сте влезли.
Страници 1
Имам следният въпрос,при размяна на удари от бекхенд ,къде е най добре да направя контра спин,до масата или да застана по назад от масата.
Изключен
Всичко е въпрос на умения и скорост.
Не намери ли решение от година насам ? Беше питал за подаден топспин ...
Сега не казваш на какъв спин правиш контра спин предполага се вече сечеш (топчето на две)
Няма конкретно правило, едно нещо е сигурно. Общо казано за бекхенд не са удобни високите топки, за тях местиш целото телесно тегло и налагаш с форхенд
Или я посрещаш преди да се издигне, или се дърпаш до мястото където вече пада на удобна височина. От опит зная, че има зали където 2рото е проблемно поради липса на място
Последно редактирано от emillio (2017-02-27 01:24:12)
LKT Ayous Hinoki Против скъпото оборудване за любители !
Donic Acuda P2 refurbish Китайските гуми не са само за Китайци
BTY 05FX refurbish T11, H3, TG3
Изключен
Ако ще правиш контратопспин от БХ.........хм. Трее си много добър тва брат. Аз лично съм виждал такова изпълнение много рядко в реална игра. Ако процентно се разпределят ударите тези едва ли биха заели 1%. Можеш да направиш това изпълнение и до масата само със завъртане на китката подобно на изпълнението на флип и далеч от масата с цяло движение на ръката. И едното и другото изискват перфектна техника и тайминнг и съпътстващите ги елементи. По тази причина болшинството атакуващи играчи играят с блокове. Сравнително по прости за изпълнение удари което води и до по голямата вероятност за попадение в противниковото поле. По сигурната и по опростената игра се предпочита. Ако правилно съм разбрал въпроса де.
Изключен
Щом ще правиш контратопспин значи отсреща ти идва топспин.
На такава топка да и направиш топспин значи да накараш топчето да се завърти ама точно наобратно. Само си представи какво въртене трябва да и придадеш. Това близо до масата не виждам как ще стане. Трябва според мен да я изчакаш зад масата да и намалее въртенето и тогава да се пробваш.
Tibhar Stratus Power Wood (Pen) | Cornilleau Target Pro GT M43 | XIOM Vega Europe
Изключен
Щом ще правиш контратопспин значи отсреща ти идва топспин.
.... Това близо до масата не виждам как ще стане. Трябва според мен да я изчакаш зад масата да и намалее въртенето и тогава да се пробваш.
..и топката трябва да падне ниско за да има възможност за горно изтегляне...аз играя така на бехенд
Новобранец старша възраст!
Изключен
Страници 1