Не сте влезли.
тоя
http://www.tabletennisdb.com/rubber/dhs-hu...nge-sponge.html
с оранжевата подложка, за синя съм вече дърт и бавен ... да тестваме може и да и да ми пасне, само не знам дали не иска оф ++ дърво, мойто е само оф
[right][snapback]43316[/snapback][/right]
Аз имам Ураган 2 със синя подложка, но играя с него на Мацушита. Доста мощна комбинация е. Но не е бърза, въпреки че в сравнение с Груба Алл+ (Пак с Ураган 2) топчето отскача значително повече.
Докато обикновена 2 със същата твърдост (35 градуса), поставена на Shark 686 (Off, Off+) дава усещане за ядрена експлозия.
Do or do not. There is no try.
Yoda
Butterfly Innerforce ALC, FH: DHS Skyline TG3, max / BH: TSP Spectol, 1.8 mm
Изключен
Аз имам Ураган 2 със синя подложка, но играя с него на Мацушита.
[right][snapback]43317[/snapback][/right]
Имаш предвид че Урагана ти е за старото лепило, стария хубав Ураган нали ?
[font=Courier][size=21]<span style='font-size:14pt;line-height:100%'><span style='color:gray'>Стилът - това е човекът.[/font][/size]</span></span>
Изключен
аз на бетхенда съм с обикновен ураган2 в момента + карбоново чисто оф дърво и ми е добре особенно за удари над масата и къси топове но тая националната по статистика я дават по- бавна (http://www.tabletennisdb.com/) , затова се чудя дали няма да ми е вече бавно на това дърво
Изключен
Имаш предвид че Урагана ти е за старото лепило, стария хубав Ураган нали ?
[right][snapback]43319[/snapback][/right]
Да. стар е. Даже незнам колко точно е стар , тъйкато го купих втора употреба.
Лао Бао го залепи в началото на лятото на Мацушитата с неговото лепило и от тогава не е мърдал от там. Можеш да го питаш него за отзив, тъй като може да ти го сравни с повече гуми и дървета.
Ако можех да си намеря още един мек ураган, щях да играя с два такива.
Yoda
Изключен
Да. стар е. Даже незнам колко точно е стар
, тъйкато го купих втора употреба.
Лао Бао го залепи в началото на лятото на Мацушитата с неговото лепило и от тогава не е мърдал от там. Можеш да го питаш него за отзив, тъй като може да ти го сравни с повече гуми и дървета.
[right][snapback]43321[/snapback][/right]
vladi, ато това е "мек" ураган 3 и еквивалент на китайската национална верия (не е Нео), което ми се струва подходящо за твоята мацушита или акула.
<div class='bbimg'></div>
миналата пролет поръчах няколко (5) от различни видове след като Оги размишляваше дали да поръча, а и един колега от Пловдив също ми пусна мухата, но ги използвах за примамка, за да продам няколко скъпи дървета, които не ми трябваха в немските и френски форуми, и само ги пробвахме.
Блум-бум
& Butterfly Zhang J + T05/T64
Изключен
Да. стар е. Даже незнам колко точно е стар
, тъйкато го купих втора употреба.
[right][snapback]43321[/snapback][/right]
Това е любимата ми гума ве човек. Похабил съм две такива. Няма нужда от отзиви, защото ще отворят стари рани.
[font=Courier][size=21]<span style='font-size:14pt;line-height:100%'><span style='color:gray'>Стилът - това е човекът.[/font][/size]</span></span>
Изключен
vladi, ато това е "мек" ураган 3 и еквивалент на китайската национална верия (не е Нео), което ми се струва подходящо за твоята мацушита или акула.
<div class='bbimg'>
</div>
миналата пролет поръчах няколко (5) от различни видове след като Оги размишляваше дали да поръча, а и един колега от Пловдив също ми пусна мухата, но ги използвах за примамка, за да продам няколко скъпи дървета, които не ми трябваха в немските и френски форуми, и само ги пробвахме.
[right][snapback]43323[/snapback][/right]
Имаш такива употребявани ли?
Yoda
Изключен
Имаш такива употребявани ли?
[right][snapback]43333[/snapback][/right]
не, имам само една Нео (нова), аз предпочитам малко по-твърди урагани.
имах и такава на снимката, и най-много се доближава до идеала за 'мек' ураган - хем не е съвсем баница, но не е и съвсем сиренце :-)
Блум-бум
& Butterfly Zhang J + T05/T64
Изключен
а само да попитам за всеки случай, аз поръчах едно лепило заедно с нея, но все пак
с новите водни лепила ли се лепи ? Нали е по странно животно
Изключен
Имайки впредвид че никой не можа да даде смислен отговор на моя въпрос, ще се опитам да дам малко обзор за гумата след първите тестове , като цяло още с първите удари се разбира че гумата няма нищо общо със комерсиалните, тя изобщо не е леплива а и за 39/40 градуса като че ли съзава усещане за по мека, тая специално (оранжева подложка) е по бавна топспина е по слаб с една идея но за сметка на това пропадането е голямо при лооп, много лъжлива при надиграване, освен това има невероятен прав удар буквално можеш да цапнеш топчето от масата, най голямото и предимство е конрола, има невероятен контрол на противников топспин и слага топчето където си искаш с лекота. Първоначалните очаквания за
някакава убйствено мощна гума се оказаха лъжливи, предполагам че е създадена за контролна игра за бетхенд за да можеш да си подготвиш форхенда (там предполага се е по мощния вариант със сина подложка).Твърденията тука за някакви реитинги 200000000+++ за да играеш с нея и да си дръпната баба яга с виртуозноста на диригент изобщо не са верни според мен, напротив играе се с лекота. , много по лесно отколкото с комерсиалните.
Скоро може би ще се купи и ураган кинг нео 655 за да се проба и конбинацията на гумата с това дърво
А дали си струва 100 дол ? Е това все още не знам .Може би не, може би да след време като се поиграе още ще се каже повече.
впрочен някой знае ли откъде може да се купи и другия национален вариант със синята подложка
Изключен