#71 2011-06-09 09:57:50

Vladivlad
Потребител
Registered: 2009-12-08
Posts: 1,001

Re: Кои са най-добрите китайски гуми

Imago,Jun 9 2011, 07:58 писа

Националният ураган 3 оранжева подложка е не просто друго качество гума, а друга гума в сравнение с комерсиалния. Не е толкова лепкав, по-мек е за своите 39 градуса, няма нужда от загряване, горницата е някак си сатенена и по-дълго време остава чиста. Гумата като цяло е по-контролна, с повече финес влизат топките. Но, честно казано, не бих дал 90 или 100 долара за нея при наличието на толкова евтини заместители. Няма смисъл да плащаш 10 пъти повече за 20% по-добро качество.
[right][snapback]39738[/snapback][/right]


Няма смисъл, стига да си купиш една друга гума, с която да играеш вместо с по-скъпата. В същото време много хора купуват и пробват 10-15 по-евтини гуми  и в крайна сметка се оказва, че изразходваните пари далеч са надхвърлили цената на скъпата гума. Нещо като - "не съм толкова богат, за да си купувам евтини боклуци". Не, че няма и скъпи боклуци, де.


Do or do not. There is no try.
Yoda

VKM, FH: DHS Hurricane 3 / BH: TSP Spectol Blue

Изключен

#72 2011-06-09 11:01:12

vevs
Потребител
От Бургас
Registered: 2010-07-28
Posts: 327

Re: Кои са най-добрите китайски гуми

И на мен Н3 все повече ми харесва. Явно и свикнах. Иска си един добър замах за топ/сайд спин за да се включи и подложката, и удоволствието от полета на топчето е страхотно. Лошото естествено е че иска бърза реакция за да се подготви движението, което за моите 40 год. е малко трудно вече smile.
Относно Снайпера - да не заблуждаваме хората които не са го пробвали. Нямала контрол ли, че тая гума е перфектна за близкото разцъкване след сервиса. Пък той е най-хубаво да е повечко въртян уж да те затрудни, а ти с елементарно бутване му го връщаш тъпкано smile подобно на зъбите само че с много по-малко усилие. Тенерджитата изобщо не могат да се мерят тука - трябва да се съобразяваш със спин и сила. Нямала сила ли ? Не знам, на моята 105 грамова Акула изобщо не е вярно това. На ЗЛЦ-то също съм играл с нея и пак не е бавна ама изобщо. Но е вярно че не е всестранно развита гума - трудно ми е тоя топспин от БХ с нея. Има много ниска дъга и ъгъла трябва да е доста затворен - често прехвърлям масата. Сайдспина е много по-лесен. Като цяло перфектна е за подложки и близка мръснишка игра до масата smile. Бе за цената си е много добре даже.

Изключен

#73 2011-06-09 12:09:26

marinov
Потребител
Registered: 2006-03-23
Posts: 847

Re: Кои са най-добрите китайски гуми

За мен най- добрата гума пробвана до сега е карате софт на Големия дракон- страхотна бързина и мощ, толкова бърза и мощна, че топчето ако се удари както трябва гумата пука и спина се извива като змия. Гумата е лепкава , с висок отскок и затова трябва да се затваря максимално и понеже е и много бърза  трябва бърза игра с крака , което значи, че е походяща за крачещи състезатели , а не за лежащи като мен.  biggrin Друго за гумата - мнго оиздръжлива е, не е като другите китайски гуми - има няма 6-8 месеца и хайде на боклука, да не говорим за европейските , които за 2-3 месеца и можеш да ги използваш за тапети.


[FONT=Times][SIZE=7][COLOR=blue]

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB