Не сте влезли.
Уеб защо правите такива простотии как може да лъжете хората (специялно pacolan_super) затова, защо сте я махнали статията.Не мога да разбера какво ви пречеше темата,но нищо според мен трябваше поне да обсъдите с всички не само двамата с Калоянчев.Това е моето мнение и наистина сам разочарован от тази постъпка.
Изключен
Идеята статията да е на първа страница е супер
жалко че админите са я махнали
Калоян трябва повече да слуша Пацолан
Изключен
за мен е много приятно,че (тука следват суперлативи,но ще си ги оставя за мен) Сиби посещава сайта.Дано да има повече професионалисти които да го правят и да дават компетентни мнения.
Изключен
Идеята да махнете статията от челното място в сайта бе светотатство!!!
Админи-как си позволявате такива неща?
Изключен
Вие сте,.. съжелявам за думата ма ебахти админите детo сте. Тая статия е супер яка, модераторите я качват,а вие я триете и се правите на невинни.Какво й има на темата де, кажете, просто май ви дразни, че другите направиха нещо повече от вас.
Изключен
според мен достатъчно критикувахме админите... стига толкова и те са хора.... направили хората грешка ама я оправили... на всеки се случва.. най-добре ще е всеки да се замисли над случилото се и да го приеме като конструктивна критика.... айде форумци напред и заключете темата... според мен е изчерпана...
И нищо вече не може да ме трогне, И нищо вече не може да ме спре. Няма за мене закони и в гърдите ми няма сърце...
Изключен
OK-ключ!
Извинявам се, че пиша в заключена тема, но имам права, като Почетен член.
Също така имам и право да кажа какво мисля по темата.
Статията е написана от мен в помощ на сайта и в подкрепа за новата галерия.
Тя е спонтанна инициатива да споделя своя опит, съвсем набързо и без да се задълбочавам със сложни термини и анализи.
Не съм искал тя да е на първа страница или да проявявам каквито и да било претенции за мястото и в сайта. Особено за снимката.
Искам да се махне тази в момента, защото сайта е за тенис на маса, а не за бойни изкуства. Едното няма общо с другото.
Би било редно да се сложи съвсем подходяща снимка или изобщо да липсва.
Това да го преценят админите и модераторите.
Всякакви спекулации, че няма да пиша в сайта са несериозни.
Смятам да посещавам този сайт и занапред, като моля за повече балансираност и толерантност между хората, защото позитивизма изгражда!
П.П.
Скоро смятам даже да продължа с един интересен коментар.
Aikido Bulgaria [img]http://www.mitsubishibg.com/forum/style_emoticons/default/aikido.gif[/img]
Изключен
Абе къде е статията на Бат Светля-не беше ли на челната страница с уговорката да е там?!
...Техническа ГРЕШКА на Симеон(Webmaster) или всяко чудо за 3 дни?
Абе Ко се караме бе я направете според мен Бат Светля модератор човек си е пекан и пекан ще умре не в боквалния смисал де
Изключен