Не сте влезли.
Страници 1
Търся да закупя дърво модел: Stiga Hans Alser
В добро състояние.
Тел. за контакт: 0888984344
Благодаря!
Изключен
300 лв.
Butterfly Marcos Freitas ALC
Tibhar Evolution Mx-P 50
Nittaku FastArc G-1
Изключен
Рядко дърво и трудно се намира Пламба. Колега Хр. Ботев да не би наистина да го имаш? Бай Владо от Варна съм виждал да играе с такова ма той човека е на 75 години и го е купувал сигурно в младостта си. Не знам дали при щедро предложения няма да поиска да се раздели с него. Иначе в Е-бей, но там по принцип цените са високи освен ако не попаднеш на търг на нещо и имаш късмет да не го видат макар, че там купувачите купуват всевъзможни неща и как се ориентират кое е ецнно идея нямам.
Изключен
Butterfly Marcos Freitas ALC
Tibhar Evolution Mx-P 50
Nittaku FastArc G-1
Изключен
Рядко дърво и трудно се намира Пламба. Колега Хр. Ботев да не би наистина да го имаш? Бай Владо от Варна съм виждал да играе с такова ма той човека е на 75 години и го е купувал сигурно в младостта си. Не знам дали при щедро предложения няма да поиска да се раздели с него. Иначе в Е-бей, но там по принцип цените са високи освен ако не попаднеш на търг на нещо и имаш късмет да не го видат макар, че там купувачите купуват всевъзможни неща и как се ориентират кое е ецнно идея нямам.
Борка, дървото не е за мен. Правя услуга на приятел.
Знаеш, че аз играя с писалковиден хват.
Изключен
300 лв.
Жоржи (Георги Костов), 300лв. абсурд да даде моя човек...
Търся нещо запазено на сгодна цена.
Изключен
bonchef писаРядко дърво и трудно се намира Пламба. Колега Хр. Ботев да не би наистина да го имаш? Бай Владо от Варна съм виждал да играе с такова ма той човека е на 75 години и го е купувал сигурно в младостта си. Не знам дали при щедро предложения няма да поиска да се раздели с него. Иначе в Е-бей, но там по принцип цените са високи освен ако не попаднеш на търг на нещо и имаш късмет да не го видат макар, че там купувачите купуват всевъзможни неща и как се ориентират кое е ецнно идея нямам.
Борка, дървото не е за мен. Правя услуга на приятел.
Знаеш, че аз играя с писалковиден хват.
Посъветвай твоя приятел, че на пазара има стотици дървета много по-подходящи от тази дъска за всеки съвременен стил на игра.
Do or do not. There is no try.
Yoda
Butterfly Innerforce ALC, FH: DHS Skyline TG3, max / BH: TSP Spectol, 1.8 mm
Изключен
От Русе ли някой? И ако е от Русе и не е тайна кой е? Аз ги знам всичките дето играят там. Това дърво си заслужава парите само за колекционер човек иначе е абсолютно безмислено. Аз така купих един Корбел с черна пеперуда за 300 лв. и общо взето е евтино за него и един японски Приморац със сребърна емблема за 200лв. И к~во, абсолютно нищо , като игрови разлики, усещания и т.н. Само патардията голяма около тези дървета от едно време за човек дето го иска за игра де. За колекционерите и друга работа те могат изсипят камара пари за тези неща.
Изключен
Моля, предложения на лично съобщение, а може и в месинджера на фейсбук профила ми: https://www.facebook.com/pacolan.super/
Да не "разводняваме темата". Все пак този раздел е създаден по моя идея. И първата сделка бе реализирана от мен, продавайки дърво модел Butterfly Kong Linghui на Webmaster/Симеон, и то на символична цена.
Благодаря!
Изключен
Страници 1