#1 2017-07-09 22:41:10

TTPenholder
Потребител
От Русе
Registered: 2013-04-24
Posts: 308
Страница

facebook профил

www.sustezaniq.pingic.com дава възможност за 20 банера!

Привет на всички привърженици на тениса на маса у нас! smile
Международния уебсайт за регистриране на спортни зали и споделяне/анонсиране на турнири ни дава опция, (както можете да видите тук: http://www.turniri.pingic.com/index.php?lang=hrv ; http://rama.hr/?page_id=25) за добавяне на банери в дясната част на сайта.
Като за начало ще бъде добавена българската фейсбук група, обединяваща всички привърженици в България (https://www.facebook.com/groups/ttbulgaria/).
След това, ще бъде добавен и Kido Table Tennis Club (https://www.facebook.com/KidoTableTennisClub/?fref=ts) - логото на клуба+URL link.
Възможностите като количество банери, които ни предоставя www.sustezaniq.pingic.com  до този момент са 20 на брой.
В момента три федерации по тенис на маса са вписали във техните официални сайтове календара на турнирите от Pingic (http://www.turniri.pingic.com/index.php … i&lang=bul) , a именно: Хърватската, Сръбската и Черногорската, като преговорите с другите федерации от държавите присъстващи в Pingic продължават (http://www.turniri.pingic.com/turniri_e … _embed.css).
. Искрено се надявам, че и от Българската федерация по тенис на маса ще откликнат на идеята това да се случи на техния уебсайт (http://bttf-bg.com/). Уебсайта Pingic обединява 15 държави, като са регистрирани над 200 мултифунционални и специализирани спортни съоръжения/зали за тенис на маса, множество клубове, а географията на Pingic ежедневно се разширява.
Отпуснатите банери могат да бъдат заети от всяко физическо или юридическо лице. Дали ще рекламирате своя клуб, онлайн магазин, или друго на www.sustezaniq.pingic.com  - изборът е Ваш! smile
Всеки банер трябва да е с резолюция: 190x56px., придружен със съответния URL линк. smile
Тези от Вас, които са заинтересовани, моля да се свържат с мен:
GSM: 0888984344 ; Пламен Бахчеванов
Email: pacolan@yahoo.com
или на лично съобщение smile

Последно редактирано от TTPenholder (2017-07-09 22:45:05)


Изключен

Board footer

Powered by FluxBB