#1 2017-02-05 23:53:50

Vlados82
Потребител
Registered: 2015-10-11
Posts: 25

Дърво OFF

Здравейте!:)
Предложения за дърво OFF, което би си паснало с гуми Xiom Vega Pro?
Благодаря предварително:)))


Изключен

#2 2017-02-06 03:29:01

danisius
Потребител
От Бургас
Registered: 2006-03-12
Posts: 830

Re: Дърво OFF

Няколко примера като всичките са много добри

Korbel,  Korbel SK7
Stiga Offensive Classic, Offensive Classic Carbon
Xiom offensive classic
Yasaka Ma Lin Extra Offensive,Yasaka EXTRA Special 7

Изключен

#3 2017-02-06 10:47:08

bonchef
Потребител
Registered: 2011-12-01
Posts: 751

Re: Дърво OFF

С гумите не  съм играл, но ще направя наколко бележки. От доста врем съм във филма  ОФФ дърво с добра скорост и добра обратна връзка на всичкото отгоре да ми пасва на играта. Та относно Корбел SK7 е дърво ако играта ти е предимно ориентирана към контра игра с подложки твърди на противников топспин. Не че не можеш с дървото да направиш топспин, но не  и това да ти е водещия удар. Дървото е силно сковано предлолага предимно права игра. Другия Корбел е по успешен вариянт. Европейския модел е с нещо така големичка глава има отчетлива вибрация, нямам представа това допада ли ти. Не лошо  дърво. Ма Лин Екстра Специал. Хм.....Една бухалка, тежка с отчетливо огъване сравнена с ТБС твърд горен слой, който бързо праща топката от хилката. Поради тежестта на дървото се получава една ракета която не се контролира лесно. Ако все пак ти хареса тва дърво пиши  едно ЛС ще  ти продам едно  на сметка мен не   ми допадна. Ма Лин Екстара не съм играл , но гледам Боян продава такова предполагам и на него нещо не му е харесало в дървото. Не знам какво ти е нивото на игра. ТБС е добро предложение иска редовна тренировка за да  управляваш ракетата поне 3 пъти в седмицата и ходене по турнири. Вискария една идея по взискателна по отношение на техниката, но с много добра сензитивност. Нитаку Акустик макар и да съм чел коментари, че не е за любители дървото е с много добро усещане. Има известни проблеми при подложките щото е отчетливо еластично, куца плоския удар по същата причина, топспин ориентирано. Моя фаворит Приморац ОФФ-, ако не си играч от горната половина на "Б" група при правилна техника това дърво има всичката необходима скорост. Да не говорим за перфектния контрол, точно балансираната скованост която му доставя и приличния плосък удар. Чакам евентуално таз седмица една стига Клипер за която също прочетох хубави неща. Докато не  мине през ръката ти няма да разбереш, но насочи се кои характеристики на дървото трябва да ти преобладават. Пробвай Стигите все  пишат хубави неща за тях освен ако не разполагаш с бюджет за ръчно изработени дървета. OSP- Унгария, Animus- Италия, Kazak- Румъния. За първата марка знаят повечето хора за другите две малко. Румънците предлагат чрез някаква фирма Червено+ Черно  мисля. Карбон или чисто дърво търсиш? Тез ръчно изработените пишат че превъзхождат по качества всички други дървета сериино производство. Ако влезеш във  филма проби неминуемо  ще дадеш много пъти по 100лв. ако купуваш нови дървета. Затова ако питаш мен събери си едни 250лв. и прочети предложенията на ръчно изработените и си поръчай едно такоз и си свикни  с него и не го сменяй. Не искам да смятам парите дето съм пръснал за дървета със сигурност обаче знам , че има хора много по зле от мен в това отношение което малко ма успокоява.

Изключен

#4 2017-02-06 16:26:39

emillio
Потребител
От София
Registered: 2013-10-23
Posts: 510

Re: Дърво OFF

wink2  подкрепям повечето неща писани от колегите, Снощи мислех да предложа почти същите като danisius
но се въздържах защото не зная какво точно търси колегата не е ориентирал и бюджет. 

В такава ситуация бих се доверил на класиките, които са наложени от години. въпреки новите топчета. drinks

Едно умерено предложение Ако харесваш леко правоъгълна дръжка погледни BTY Primorac Off- , зная че не питаш точно за такова дърво, но имаики в предвид TSP Juras, с който си играл до сега,  е по - логична стъпка напред. Доста хора минаха от Off на Off- дори All+ и ги определят като "още ми е бързо" с тензорни гуми.

Също DHS Power G6 - G8 Off, off+ но там знаем че класа е леко надценен tongue

Аз лично купих Въпросната гума свалена от Stiga Carbonado  tongue  ама там са малко по - други условията.  biggrin

Последно редактирано от emillio (2017-02-06 16:29:14)


LKT Ayous Hinoki                   Против скъпото оборудване за любители !  drinks   
Donic Acuda P2 refurbish       Китайските гуми не са само за Китайци smile
BTY 05FX  refurbish               T11,  H3, TG3

Изключен

#5 2017-02-07 00:08:32

asse
Потребител
От Sofia
Registered: 2013-06-28
Posts: 305

Re: Дърво OFF

Всъщност избора на дърво и  гуми следва да е ориентиран спрямо стила ти на игра. Тоест зя гуми ксиом офф дърво за къкъв стил на игра ще свърши работа?
Считам, че дори да сложим тензори и офф дървета това не е гаранция, че ще компенсира липса на техника и ще печелим повече точки от противника на турнири-точно обратното .
Сложи алл+ дърво и ксиомите и надграждай с техника, докато достигнеш потенциала на комбинацията. Усетиш ли момента че можеш да вкарваш всичко от всяка точка вдигай скороста с дърво офф- и нагоре.

Последно редактирано от asse (2017-02-07 10:26:27)


Killerspin Kido 7z
BTY T05
BTY T05

Изключен

#6 2017-02-08 21:58:16

MERAKA
Потребител
Registered: 2012-02-21
Posts: 163

Re: Дърво OFF

Здравей колега,ако си решил да вземеш Приморац ООФ - един колега го продава доста е запазено,пиши ще Ви свържа.

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB