#81 2008-06-10 01:33:38

pacolan_super
Гост

Re: Спорта трябва да ни събира

Марти, напълно си прав-всичко е до лична преценка и желание за игра.
Но темата е друга и смисъла на коментарите трябва да са в друга посока...
Аз лично смятам, че Петър Митев е доказан треньор.Отделно, че наскоро го гледах как играе в залата срещу един състезател, и състезателя незнаеше какво става по едно време...Бая се ядоса... smile

Всеизвестен принцип в живота е, че преди да стъпиш на следващото стъпало, трябва солидно да си изградил  предното-за да имаш здрава основа, да стъпиш стабилно!
Друг принцип гласи : "Не трябва да режеш клона на който седиш - това винаги е опасно за самия теб (а и за околните на клона)..  biggrin. Летежа винаги те приземява на земята..." :upsidedown:

#82 2008-07-21 17:50:58

jozkozela
Потребител
Registered: 2007-12-08
Posts: 27

Re: Спорта трябва да ни събира

...просто виждам че чакате някой да ви даде формулата на успеха(безплатно но само този път)родителя вън от залата (ако не е играч или треньор)води я и я взима от тренировка...на треньора (Пешо и Петко могат да я научат на абсолютно всичко)почваш да плашташ добре и редовно(ако искаш резултати) а докато тя тренира не си губиш времето в залата а правиш парички че кат стане на 14-15 (ако не е вече евр.шампионка и не е взела австрийски паспорт)те чака голяамото цакане.....п.с  ...в тренировките труд дисциплина всеотдайност....за състезанията ще ви напиша другия път

Изключен

#83 2008-07-21 17:52:40

pacolan_super
Гост

Re: Спорта трябва да ни събира

Ми тва е-просто и ясно!

drinks

#84 2010-03-18 13:24:01

naym4o
Потребител
От София
Registered: 2010-01-31
Posts: 250

Re: Спорта трябва да ни събира

Аз съм любител, и като такъв непрекъснато търся възможност за игра с професионалисти. Прави впечатление фактът, че ако си отделил достатъчно време и си придобил определени умения, по-добрите от теб не ти отказват няколко игри. В самото начало не им бях интересен и често се чувствах огорчен когато ми отказваха, но след като положих и продължавам да полагам усилия, и да слушам и гледам внимателно, определените личности започнаха да ми помагат да се развивам - БЕЗ ДА МИ ИСКАТ ПАРИ. За тренъорите не знам, но благодаря на всички, които ме съветват и ми помагат да се развивам - без да получават финансови стимули от един запален аматъор. Тъй като профитата не могат да вземат нищо от мен, а само аз от тях, се старая да ги изненадвам с нестандартни решения, които често ги забавляват и много рядко ядосват, а  аз получавам в замяна градивна критика, която ми е адски нужна.

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB