#1 2017-08-12 18:11:48

emil.yordanov82
Потребител
Registered: 2012-08-25
Posts: 97

ОТКРИТ ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА ГР. ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ

СКТМ ‚Янтра-2012‘ – гр. Полски Тръмбеш организира открит турнир по тенис на маса, който ще се проведе на 03.09.2017 година от 10.00 часа в спортната зала на СУ „Цанко Церковски“ – гр. Полски Тръмбеш.
             Регламента на турнира: „Авансова система“
             В турнира може да участва всеки мъж и жена, но с цел да се даде шанс за изява на любителите на спорта Тенис на Маса, ще бъде въведено правило за Игра с Аванс.  Участник без картотека към БФТМ играе с участник, имащ картотека към БФТМ от „В” група. В този случай участникът без картотека печели 2 точки преднина в началото на всеки гейм. Участник без картотека към БФТМ играе с участник, имащ картотека към БФТМ от „Б” група. В този случай участникът без картотека печели 4 точки преднина в началото на всеки гейм.
Същото съотношение се запазва и между картотекираните състезатели от по-горните дивизии – „А” и „Висша Лига” на БФТМ. За да покажем уважение към състезателите положили труд , за да изучат и усвоят изкуството на Тенис на Маса, „Авансовата система” ще има таван – не повече от 4 точки преднина на гейм.
             Забележка: за периода на последните 5 спортно-състезателни години ще се зачита картотеката в най-високия ешелон на Българската Федерация по Тенис на Маса.
Такса за участие: 10 лева на участник.
Награден фонд:  60% от събраната сума ще се раздели между първите три места + медали!
             Краен срок за записване в състезанието: до 01.09.2017 година на телефон: 0893589227 - Емил
При записване се изискват три имена и номер на състезателна карта към БФТМ(ако има такава).
           
ВСИЧКИ ЛЮБИТЕЛИ НА БЯЛОТО ТОПЧЕ СА ПОКАНЕНИ, ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!Butterfly  Timo Boll ALC
fh Butterfly T05
bh Butterfly T05

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB