Не сте влезли.
Мился, че ни трябва такъв раздел, за хората които са току що регистрирани и искат да ни се представят. Нека всички които имат желание да опишат себе си тук с по-няколко думи. Раздела съм сигурен, че ще помогне за по-бързото и по-добро опознаване по между ни
Е тъй като до сега го нямаше тоя раздел, могат всички, които имат желание да се представят тук...въпреки, че ни повечето вече се знаем
Изключен
Не, че искам да ставам нахален, но ето ме и мен
Симеон се казвам.
На 16 години.
От град Лом.
Да ви кажа честно регистрирах се във форума, защото искам да стана част от това което сте постигнали и вие-един вид семеиство
Чел съм,гледал съм и разбрах, че има някои дето наистина разбират от тенис на маса
Andro - uber ales !!!
Изключен
Изключен
Не, че искам да ставам нахален, но ето ме и мен
![]()
Симеон се казвам.
На 16 години.
От град Лом.
Да ви кажа честно регистрирах се във форума, защото искам да стана част от това което сте постигнали и вие-един вид семеиство![]()
Чел съм,гледал съм и разбрах, че има някои дети наистина разбират от тенис на маса
![]()
[right][snapback]12102[/snapback][/right]
Здравей адаш,
ами първо се радвам, че се изказваш така хубаво за сайта/форума
Второ тук все е добре дошъл стига да спазва правилата, които са малобройни. Така че брой се за приет в нашето "семейство". Изказвай мнение свободно и питай още по-свободно
Изключен
Благодаря за топлото посрещане
Andro - uber ales !!!
Изключен
Ехе ако бяхме истинско семейство.Аз нямаше да съм майката
Изключен
Има момичета във форума нали ?
Andro - uber ales !!!
Изключен
разбира се че има.... без жени за къде сме?
И нищо вече не може да ме трогне, И нищо вече не може да ме спре. Няма за мене закони и в гърдите ми няма сърце...
Изключен
![]()
Има момичета във форума нали ?
![]()
[right][snapback]12112[/snapback][/right]
Има
Изключен
Andro - uber ales !!!
Изключен