#41 2011-11-30 20:44:31

rza
Потребител
От Шумен
Registered: 2011-10-22
Posts: 34

Re: huricane 3 national

и аз да се отклоня малко от темата, от къде мога да купя разтвор за тунинговане? (чисто любопитство)  drinks


Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава! [SIZE=14][COLOR=blue]

Изключен#42 2011-11-30 20:49:36

Lao Bao
Потребител
От София
Registered: 2009-06-21
Posts: 4,540
facebook профил

Re: huricane 3 national

Изключен

#43 2011-11-30 20:57:20

K*1
Потребител
От няма (почти)
Registered: 2010-04-30
Posts: 1,210
Страница

Re: huricane 3 national

Lao Bao,Nov 30 2011, 19:49 писа

http://ttnpp.com/shop/booster-c-32.html
[right][snapback]43581[/snapback][/right]

домашна рецепта за дианчи трябва да намерим :-)


[size=10]Блум-бум[/size]
& Donic Appelgren + Xiom Vega Pro/Europe
& TSP Black Blizzard + BTY T64/Sriver FX

Изключен

#44 2011-11-30 21:01:37

Lao Bao
Потребител
От София
Registered: 2009-06-21
Posts: 4,540
facebook профил

Re: huricane 3 national

Е това се казва ноу-хау.

Изключен

#45 2011-11-30 21:02:23

nikk64
Потребител
От Белоградчик
Registered: 2011-01-22
Posts: 729
Страница

Re: huricane 3 national

Lao Bao,Nov 30 2011, 08:16 писа

66-67 грама заедно с тунинга. Ако го махнеш, ще станат под 60 грама.
[right][snapback]43568[/snapback][/right]

  Благодаря!!!Макар ,че вече достигам до извода -за ОБ по-подходящи са японските гуми huh


NEXY Labyrinthos
FH- ATTACK 8 PZC-SP EX-X
RPB- Nittaku Renanos Hold
https://www.youtube.com/channel/UC0vx5u … zJEf0CtY2A

Изключен

#46 2011-11-30 22:38:34

K*1
Потребител
От няма (почти)
Registered: 2010-04-30
Posts: 1,210
Страница

Re: huricane 3 national

докторе, ти крачиш по пътя на китайския нац. отбор - и те са стигнали до този извод

рецепта за туининг Владанчи:
- 1 буркан мед
- 1/2 буркан свинска мас
- 500 гр Л Карнитин
- 200 грама Креатин
- 200 грама Таурин
- 1 л. пулпа от Алое
- 100 грама сладко от портокалови корички
- сол или захар на вкус на вкус и разбъркващ добре.
да се съхранява на тъмно, сухо и хладно място

една седница преди мач се пие по 1 лъжица (на всеки 30 гр. живо тегло) х 2 пъти на ден и след това състезателят може да се счита за тунингован


[size=10]Блум-бум[/size]
& Donic Appelgren + Xiom Vega Pro/Europe
& TSP Black Blizzard + BTY T64/Sriver FX

Изключен

#47 2011-12-12 12:00:16

render
Потребител
Registered: 2006-05-02
Posts: 72

Re: huricane 3 national

а някой, който е ползвал провинционална версия на  ураганите, ако може да ми каже  те лепливи ли са като комерсиалните или са като националните
....
ае де sad, за тия съм сигорен че доста хора са ползвали и с оранжева и със синя подложка

Изключен

#48 2019-03-19 16:25:13

bonchef
Потребител
Registered: 2011-12-01
Posts: 751

Re: huricane 3 national

Темата е от доста години, но аз сега от любопитство се сдобих с Ураган 3 нео провинциална версия със синя подложка. Доколко е оригинално това нещо не се наемам да твърдя щото я купувах през Алиекспрес от Сингапурски търговец Ping Pong Playa или нещо съвсем близко като произношение , като проследих линк препоръчван от ЕМРАТТИЧ. Последния препоръчваше от къде да се купят съответно трите версии, като даваше линкове. Цената беше към 60 и няколко долара с доставка. Как да е.  Има разни неща дето ме глождят. Още не съм играл с гумата защото я мазах с разни мазила и чаках да съхне после мазах с други неща , пак да съхне  и едва днес я сложих върху дървото. То голямо приготвяне падна. След бустването обаче гумата стана нещо доста мека. Май съм прекалил с мазилата. Мислех, че пак ще си остане твърда. Някой може ли да каже защо така т`ва? След като са трудни гуми за игра и трябва да се удря силно за да се получи ефекта УАУ така както го правят Ма Лонг и братовчедите му защо жените китайки играят и те с такива урагани? Гледам Лиу Шувен и Динг Нинг  и хич не виждам приклякане и мощно замахване с права ръка, като предния споменат от мен. До сега скромния ми опит с комерсиални урагани купени от тенисдискаунт показват следното: за 30лв. получавате гума която има същата скорост, като най новите тензори, но трябва малко по различно да се удря и имат по лоша обратна връзка. Поради това щото само съм опитвал от време на време игра с тях прословутото пропадане на топката ми се е получавало по скоро случайно от колкото целенасочено. Тези които редовно ползват ще ми е полезно да дадат насоки за ползването на такава гума. Пак казвам, че при мен  си е по скоро експеримент и любопитство. От известно време се опитвам да играя с по твърди гуми защото наистина съм видял  негативните влияния на меките гуми.

Изключен

#49 2019-03-19 22:37:36

Новобранец
Потребител
От Лични
Registered: 2016-06-04
Posts: 202

Re: huricane 3 national

Здрасти bonchef,
Евала, ти ме надминаваш в експериментите си за различните комбинации.
Аз събирам всякакви гуми, смалявам дървета за малки гуми, пробвам и продължавам, но до тунинговане не съм стигнал.
Но не мога да се меря с вас, много години съм пропуснал...и заради това ми е интересно да ви чета опита.
Относно това:"Някой може ли да каже защо така т`ва? След като са трудни гуми за игра и трябва да се удря силно за да се получи ефекта УАУ така както го правят Ма Лонг и братовчедите му защо жените китайки играят и те с такива урагани? ", мога да ти напомня следното...скоро го написах в друга тема: В интернет попаднах на китайски магазин за гуми, от най- големите...стотици, хиляди гуми гуми гуми, китайски, европейски всякакви...и там видях гуми с една и съща марка..примерно Тенержи 05 разгледах щото ми е интересно, и видях 05 на цена от 3 долара до 300 долара...и се шашнах. Като си помагах с преводача Гугъл се зачетох в информацията която даваха от магазина. Та се казваше и показваше оригиналът и всички негови реплики си имаха собствен белег, с допълнителна информация за тях че са реплика на оригинала.
Още: Ако напишеш в гугъл името, модела  на Урагана и допълниш "снимки", то Гугъл ни предлага СНИМКИ, но да тях и "неподходящи снимки". Ако отвориш НЕПОДХОДЯЩИ СНИМКИ-там ще видиш същите урагани, ама различни, не като оригинала...ако отвориш неподходящите снимки, се отваря цяла страница с неподходящи гуми, и всяка една различна от другата.... Това се отнася не само за гуми, но и за дървета.... и настъпва пълен хаос с какво играят китайките.
Хубавото на това е , че ако си си купил....примерно дърво или гума, така можеш да го потърсиш оригинал ли е или е реплика...по белезите, цифри, цвят, номера и др.
Така ще знаеш примерно с кой точно ураган експеременшираш и повече няма да свеждаш експеримента си само до Ураган, а си е просто един любопитен експеримент...струва си.
Така че твоето коректно :"Тези които редовно ползват ще ми е полезно да дадат насоки за ползването на такава гума. " няма как да е точно и вярно, колкото и честни да сме. Ние не знаем какви гуми ползваме.
Трудно е да го възприемем, но който както иска, да продължа по мнението ти.

"От известно време се опитвам да играя с по твърди гуми защото наистина съм видял  негативните влияния на меките гуми."
Интересно и поучително...и заради това ще си позволя от себе си да кажа:
От дете съм роден спортист, плуване, гребане с лодки, ски, кънки, но основно мотоциклетизъм където е основният ми талант..говоря ти за преди 50 години, щото на мотор се качих 5 годишен...и това до 26 годишен...и изведнъж, съвсем случайно попадам  в общество, приятели на ТЕНИС НА МАСА-тогава за мен-егаси и смешният спорт...бил съм тъп.
Май не съвсем, защото бързо забелязах, че след час игра на тенис, възможностите ми за КОНЦЕНТРАЦИЯ при мотоциклетизма се удвояваха тройно.
Освен това, обществото тенесисти в което попаднах не бяха които и да са, а Иван Стоянов и Стефан Стефанов, първи национали на България...Джеват Хасанов...от тях научих много, но само две години  и вятърът ме зява нанякъде..
Започнах пак преди 3 години, и по гумите , меките..винаги съм играл с такива...Щото Иван Стоянов, ме казваше че тенисът е спин и нищо друго, а Стефан ми казваше че тенисът е начален спин и после драйф и нищо друго...а Джеват ми каза:Всичко в тенисът е ъгъл на хилката и посока на движение, каквото и да правиш....и ми го показа така:
Приготви се да посрещнеш топчето, погледни си ъгъла на хилката, сега приклекни ниско за да си готов с краката, ВИДЯ ли как с клякането се промени ъгъла на хилката, се наведе надолу????..Сега ме гледай добре за движенията...мога да играя само с китка..и ми го показа, но мога да играя и само с ръка без китка..и ми го показа...обаче мога да играй и само с въртене на кръста, без ръка и китка...обаче пък мога да играя и само с въртенето на краката си..колко самостоятелни комбинации видя за един и същи удар, сега ги събери в едно, за да им предадеш мощ, сила и върнете, каквото и да си пожелаеш.
Това важи и за меките и твърдите гуми...
Та колкото и малко да съм играл аз установих какво мога и какво не мога и коя гума може да ми допадне...
Ураганът, твърдият бе този които преди година ме изненада..и то на твърдо дърво, при силната ми страна за мека гума и силен фалц, тази гума произвеждаше невероятен фалц когато е силен бавен и висок, буквално в края на летежа си топчето се клатеше във въздухът...за мое съжаление тези качества на гумата изчезнаха след месец...но пък това ме насочи към твърдите гуми...
Сега вече след много експерименти по моят стил на игра, аз вече предпочитам твърди гуми за Фх и малко по меки за БХ....общо взето съм вече за твърдите гуми...както и ти си го установил. Вече съм си избрал и подходящото дърво за моят стил...и гуми...нужни ми бяха три години, с много експерименти-Да-твърди гуми...


Новобранец старша възраст!

Изключен

#50 2019-03-20 14:44:06

bonchef
Потребител
Registered: 2011-12-01
Posts: 751

Re: huricane 3 national

Може би една част от вас знаят за това как се проверява оригиналността на DHS  продукт, но предполагам има хора и които не знаят. Малко четох из нета и ще напиша това което разбрах и направих. След като си купите продукта намирате холограмния  кръгъл стикер залепен върху предпазното фолио предпазващ гумата - ако говорим за гума. Отгоре има сива ивица върху която  са изписани китайски йероглифи. С монета изтривате сивата лента така както търкате билетчета. След като премахнете всички остатъци отдолу ще видите цифри.  Може да 12, 16  или 22  броя цифри. В моя случай бяха на два реда по 11 броя т.е. 22 общо. Песещавате  http://www.dhs-sports.com/search.shtml  и в полето за търсене написвате вашия секюрити код, въвеждате и кода искан от сайта за да провери дали не  сте робот и натискате бутона за търсене с лупичка. Ще получите резултат на китайски. Копирате го в преводач и четете какво е написано. Всеки  секюрити код е уникален и може да се проверява само веднъж. Ако някой го е проверил преди вас щи ви бъде изписано , че е така. В моя случай изписа  " Въведения код съществува. Продукта е произваден от DHS .  Можете спокйто да го закупите". Предполагам ще получите подходящо съобщение ако  кодът не съществува в базата данни което ще рече , че продукта е фалшив. Дано съм полезен на някой.

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB