Не сте влезли.
От 3 седмици тренирам пенхолд, а от 10 дни твърдо играя вече само с китайски хват. За да отбележа тази смяна на идентичността, преди време помолих любезните домакини да сменят старото ми потребителско име Imago с новото, което използвам и в Рейтинг централата - Lao Bao
Изключен
вълкът кожата, хвата и името си мени, но ....
не ти ли споменах, че това с подходящата интонация и в съответната тоналност означава "Кодекс на труда" ... по-добре, "лао хуй"(старата лисица), "пинг-понг хън юн дао"(женен за тениса на маса) или "наа ни-шъ" (последното с кратко 'ъ', може да значи "къф си ти бе" като риторичен въпрос).
... ммм, то и аз да си сменя името на [size=14]快速和狂怒[/size]
[size=10]Блум-бум[/size]
& Donic Appelgren + Xiom Vega Pro/Europe
& TSP Black Blizzard + BTY T64/Sriver FX
Изключен
По-скоро защита на труда. Бао означава още съкровище, вж например тао бао - скрити съкровища, името на китайския ebay.
Като един правоверен конфуцианец в тенис ритуалите съм длъжен да приложа практиката на изправяне на имената. Но в дадената правово-социална деноминация има и явни предпочитания към философията на легализма (法家).
Изключен
lao Bao от манастира Lu Lin!Честито,кога ще е кръщенето-по скоро почерпката?!
NEXY Labyrinthos
FH- ATTACK 8 PZC-SP EX-X
RPB- Nittaku Renanos Hold
https://www.youtube.com/channel/UC0vx5u … zJEf0CtY2A
Изключен
Всяка събота манастирските работници принасят в жертва на спорта едно агне.
Изглежда добър сюжет...
Днес стават 4 седмици от прехода и сигурно старите вълци-писари много ще ни се смеят
Изключен
Всяка събота манастирските работници принасят в жертва на спорта едно агне.
Изглежда добър сюжет...
Днес стават 4 седмици от прехода и сигурно старите вълци-писари много ще ни се смеят
http://www.youtube.com/watch?v=c0wElJE2niM
[right][snapback]40780[/snapback][/right]
e не!!! и Мишо ли обърна ... хвата ??
[size=10]Блум-бум[/size]
Изключен
Мишо е започнал да тренира като пенхолдер и след това го е обърнал на ръкостиска. Поради което и движенията му в шейкхенда са пенхолдерски.
Марио също обърна хвата, че дори и Светльо го обръща, когато тренират с Марио.
Изключен
:-) поредното доказателство, че глупостта е заразна... сигурно и аз съм прихванал, защото тази сутрин почти си поръчах W-6 в пенхолд вариант.
като сменяте хвата, поне сменете и играещата ръка - развива мозъка и предпазва от дегенеративни заболявания на периферната нервна система.
[size=10]Блум-бум[/size]
Изключен
Всяка радикална промяна се отразява благотворно на мозъчната дейност. Откакто смених хвата, не съм забравял нито веднъж нищо никъде.
Като изключим жена си в Пампорово...
Изключен
И понеже разделът е Представяне, ето го дедо ви Бао тренира с пот на лицето ерпебето
Изключен