#1 2006-03-29 02:50:17

jazzta
Потребител
Registered: 2006-03-28
Posts: 6

Re: Относно "азиатския" хват

Здравейте днес случайно през Google открих този крайно необходим ми форум.Любител съм и играта ми доставя голямо удоволствие.напоследък пак започнах да играя и преди като малък играех само "азиатската" ,но съм самоук играч.Сега от няколко дни тегля през мулето няколко клипа с МА Лин защото видях негова снимка в нета и разбрах че той играе така.Та въпроса ми е откъде мога да намеря някаква информация или видео уроци за да се усъвършенствам малко.Купих си тези дни и един Butterfly Addoy F1 без да разбирам нищо.Това е готова хилка.като за начало мисля че е добре.
  Другият ми въпрос е какво дърво и съответно гума са подходящи за "азиатското" захващане и откъде могат да се закупят директно, а не онлайн.
  В района на Люлин знаете ли къде има маси освен в 56-то.
Благодаря ви много.


Изключен

#2 2006-03-29 15:14:42

marinov
Потребител
Registered: 2006-03-23
Posts: 847

Re: Относно "азиатския" хват

искам да ти помогна но в момента нямам инфо. но ще питам някой. Влади продава дървета и то добри, питай него за инфо. мисля, че може да ти каже нещо по въпроса. поздрави. по въпроса за хилката мисля, че не ткрябва да купуваш такива боклуци, влади има дървета има и гуми, питай го него да ти продаде нещо свястно.


[FONT=Times][SIZE=7][COLOR=blue]

Изключен

Board footer

Powered by FluxBB