Не сте влезли.
Здравейте, искам да попитам знаете ли къде има ледена пързалка и ако може да напишете малко иформация за нея (работно време, колко пари за час).
П.П: Не че съм карал някога кънки на лед или обикновени кънки ама искам да отида да се троша по леда! :087:
Изключен
Aikido Bulgaria [img]http://www.mitsubishibg.com/forum/style_emoticons/default/aikido.gif[/img]
Изключен
Ами в София аз знам на още три места, освен на Орлов мост:
1.) на мястото, където беше мавзолея на площад "Батенберг". Какви изпълнения гледах там на група японски туристи и дузина подпийнали нашенци, малко след 12часа на връх Нова година, направо паднах от смях! Яд ме е, че нямах с какво да ги снимам да видите каква картинка бяха!
2.) пред НДК
3.) Зимният дворец в студентски град
За цените не съм сигурен, но вероятно са подобни като на Орлов мост.
П.П. Между другото снимките и информацията в горния линк от бат Светля са от миналата година. Сега пак са горе-долу на същите места, но не пред Народния театър, а малко по-към площад Батемберг. А другата преди беше зад НДК, а сега е от пред от ляво на централния вход.
email: martin(@)tabletennis.bg
Изключен
Аз ще допална че и в Славия има пързалка. Аз хода от време на време там
Изключен
Аз ще допална че и в Славия има пързалка. Аз хода от време на време там
![]()
[right][snapback]10502[/snapback][/right]
Дам Славия е най-добрия избор , поне според мен
Шикчето не е истински спартанец.
Изключен
До студентски град на пързалката 5 лв вход и 3 лв за кънки мисля че така беше.
За да минавате за Джентълмен , са нужни две неща: винаги да вадите цигарата от устата си, когато се целувате, и никога да не правите забележка на дама, която неправилно носи торба цимент!
[img]http://www.taksione.com/250px-Mercedes_logo_1.jpg[/img]
Изключен
Във Хасково има и е доста голяма.
Изключен
Е ако си от Хасково , си е оферта, ама уви
Изключен
само да отбележа че и в банско вече има пързалка така че и за тия дето не карат ски има развлечения.
Изключен
А да верно като бяхме на 8ми я видехме. Там до тоя много газарския хотел
Изключен