Не сте влезли.
Със световният шампион в една група
Дано се преборим, че ми се гледа световно вече с нашите
Изключен
Дано, лично аз не виждам голяма заплаха, само с италянците ще видим зор, но 2010г. България ще е на световното
Изключен
Ще е доста трудна борбата за второто място.Почти всички играчи на Ейре играят в Англия, но има ме шанс и срещу Италянците които играят слабо в квалификациите.Дано наще да играят добре пък "каквото сабя покаже и честа майко юнашка"
Изключен
Зависи как ще играем срещу Кипър(много трудни у дома),Грузия и Черна гора.Ейре са предвидими като начин на игра и ако нашите се държат мъжки мисля,че ще ги бием два пъти.Италия....загадка.Не знае човек в какво настроение ще ги набара.Имаме своите шансове и то не малки.Дано отбора успее!
Изключен
от сега виждам как ще ни опукат
Изключен
Свестен треньор нямаме....!Иначе таланти много..,но един треньор няма засега,който да ги стегне и да играят,както играят в клубните си отбори..
Иначе, то в националния отбор като си име, и играеш в чужбина ти е като бащиния да си риташ топката,пък я стане нещо в крайна сметка,я не...
Требва си тактика ,мисъл в играта и обигран отбор..,а не звезди дето незнаят къде е топката тичайки напосоки,и кой съотборник къде се намира по време на мача..:)
После тоя се сърдил на оня,паднали сме щото имало напрежение в отбора..,нагласата не била за тоя мач..,и куп глупости ,които едва ли някой в професионален отбор извън България би си позволил да бръщолеви...(пък каквато и звезда да е..)
Аз смятам, че Георги Василев е един много способен треньор и трябва да му дадат поста за национален селекционер.
TSP Reflex 50 Award Off
FH: Tibhar Nimbus
BH: Tibhar Rapid
Изключен
Ако и на тези квалификации се осерем ,значи за нищо не ставаме ! по-лек жребий няма как да имаме!
Изключен
само черна гора можем да бием. само ако Вуядинович играе обаче. иначе може да ни изненадат
Изключен
само черна гора можем да бием. само ако Вуядинович играе обаче. иначе може да ни изненадат
[right][snapback]11412[/snapback][/right]
Е може и да вземем домакинска победа на Грузия ,но едва ли ще напраим повече <_<
Шикчето не е истински спартанец.
Изключен