#1 Re: Общ форум » Харесва ли Ви облика "продавалника" на сайта ? » 2019-05-09 22:55:24

Пламене,
защо тогава пак и пак, и пак драпаш насам?!
Нали са ти супер всичките инициативи?
... Или пък не са?
Защо ли си мисля, че е най-добре да си останете там, където сте с твоите приятелчета.

Все се надявам, че ние тук ще се справим и без вашите “предложения”, както сме го правили толкова пъти през годините.

#2 Re: Общ форум » Харесва ли Ви облика "продавалника" на сайта ? » 2019-05-09 13:08:29

Знам какво се цели с тази тема на Пламен, но да попитам и аз нещо:
Като толкова се е загрижил за информацията и интересните теми, които бил всичките той измислил и подредил, защо не го прави вече от години тук, ами само в своите си фейсбук страници поства?
...А, извинете, поства и тук редовно, но само обяви за продажби.
Не го ли превърна лично Пламен и Ко този форум на продавалник?!
Дали интригите от преди време с неговото дейно участие не отблъснаха от тук повечето от продуктивните и пишеши колеги и затова да няма кой да поства?

Казвал съм го и преди - никой не е ограничен по никакъв начин да споделя тук каквото и да е. Разбира се, в рамките на добрия тон и според правилата на форума.
Самият факт, че Пламен, макар и изключван многократно заради проявите си, все пак е тук, е достатъчно красноречив.

Между другото, този сайт също си има фейсбук страница и може всеки, който има желание, да поства и там интересна и важна информация.

Аз лично съм готов да съдействам по всякакъв начин и на всеки, който иска да помогне с каквото може за развитието и популяризирането на любимия ни спорт, но съм готов и съм нащрек и за провокации.

#3 Турнири, провеждани в България » V Есенен Международен Открит и Ветерански турнир Албена 2018 » 2018-09-12 22:41:08

Martin K.
Replies: 0

1536780698_screen_shot_2018-09-12_at_22.20.47.png

1536780726_screen_shot_2018-09-12_at_22.21.01.png

Преди турнира, пак там, ще се проведат първите турнири на северните А и Б групи.

Всички, желаещи отстъпки в цените за настаняване, могат да се обърнат към организаторите на турнира

За справки и контакти - търсете информацията от брошурата

#5 Международни турнири » Asarel Bulgaria Open 2018 » 2018-07-17 15:18:08

Martin K.
Replies: 9

Asarel Bulgaria Open 2018
1531828892_2892c923-4e82-4724-a57d-a500e3cddaa9.jpg

Идва най-силният турнир по тенис на маса в историята на България

Четвъртото издание на турнира по тенис на маса Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open в Панагюрище подобри два рекорда още преди започването си. Участниците са над 270, а наградният фонд е увеличен с 30 хиляди долара и възлиза на 160 хиляди долара, което превръща състезанието в едно от най-големите спортни събития в България за годината. . Общо 89 тенисисти от записалите са от топ 100 на световните ранглисти (45 при мъжете и 44 при жените).

Турнирът ще се проведе от 14 до 19 август в зала „Арена Асарел". Генерален спонсор е „Асарел-Медет" АД, най-значимото и структуроопределящо предприятие за региона на Панагюрище. Министерството на младежта и спорта подкрепя турнира финансово с 30 000 лв. целеви средства. Спонсори и тази година са китайската фирма „Double Fish", българската пенсионноосигурителна компания „Съгласие" и китайската транспортна компания „Seamaster". Състезанието е едно от 12-те в календара от сериите Seamaster 2018 ITTF World Tour.

На пресконференцията днес присъстваха Иван Александров, председател на Сдружение „Асарел България Оупън", което организира турнира, директорът на Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open Цветозар Христов, председателят на Българската федерация по тенис на маса Стефан Китов, членът на УС на БФТМ Красимир Симеонов и посланиците на състезанието – националите Мария Йовкова и Денислав Коджабашев.

Шампионите от 2017 година Димитрий Овчаров (Германия) и Касуми Ишикауа (Япония) идват в България, за да защитават титлите си.
За първи път в състезанието ще видим китайските майстори на тениса на маса. Ще участват общо 19 човека, сред които личат имената на олимпийските шампиони от Рио де Жанейро 2016 Ма Лонг при мъжете и Динг Нинг при жените, както и на петия в световната ранглиста Сю Син.

"Четвъртото издание на турнира ще остане като най-силното състезание по тенис на маса в историята на България. Ще участват 276 състезатели от 43 страни на пет континента. Това означава, че напълно оправдаваме доверието, което са ни гласували от ITTF", коментира Иван Александров, председател на Сдружението "Асарел България Оупън", което организира надпреварата.

Директорът на Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open Цветозар Христов даде повече подробности около участниците: "Тази година за първи път имаме над 200 заявки за участие на "Асарел България Оупън", което е доказателство за усилията на екипа ни и помощта, която получаваме от БФ Тенис на маса и Международната федерация по тенис на маса.  Традиционно най-голямата група заявки на "Асарел България Оупън" е от Япония. В групата има заявени 39 състезатели. От първите осем в световната ранглиста при жените седем са японки и всички те са заявили участие. Следващата голяма група и нов участник за нас е отборът на Китай със своите именити представители".

Традиционно Япония пристига със силен състав. При мъжете ще играят 15-годишният Томоказу Харимото, който през юни спечели Откритото първенство на Япония и в момента е осми в световната ранглиста, Коки Ниуа, финалистът в Панагюрище през 2017-а Кента Мацудайра, шампионите на двойки в турнира Джин Уеда и Махару Йошимура и др. При дамите освен Ишикауа ще участва отново и Мима Ито, която отстъпи на финала на единично и спечели титлата при дуетите заедно с Ишикауа.

"Турнирът набира много голяма скорост. Това се вижда и по броя на участниците и качеството на състезателите. Световният елит ще присъства в Панагюрище, а това е голяма реклама за нашия спорт. Надявам се да продължи да се развива по този начин", коментира председателят на Българската федерация по тенис на маса Стефан Китов

"След няколкогодишни усилия тази година на турнира ще има много сериозно присъствие на елитни състезатели от Китай. Пристигат олимпийската и световна шампионка Динг Нинг, олимпийският шампион Ма Лонг. Като агент на Дмитрий Овчаров искам да споделя, че той ще дойде с голяма радост да защитава титлата си. Той е един от големите посланици на турнира. С радост кани и разказва за прекрасните условия на турнира в Панагюрище", заяви членът на УС на БФТМ Красимир Симеонов.

Редица елитни тенисисти и от Европа ще дойдат в Панагюрище. Владимир Самсонов от Беларус е многократен европейски шампион на единично, двойки и смесени двойки, спечелил 3 медала от световни първенства. Шведите идват с братята Матиас и Кристиан Карлсон и Пер Герел. Франция идва с европейския първенец за 2016 г. Еманюел Лебесон. За Англия ще играят бронзовите медалисти от световното първенство през 2016-а Пол Дринкхол, Лиъм Пичфорд и Дейвид Макбийт.

България ще бъде представена при мъжете от Теодор Александров, Денислав Коджабашев, Петьо Кръстев, Стефан Тодоров, Теодор Йорданов, Станислав Голованов и Филип Флориц. При жените ще играят европейската шампионка за девойки Мария Йовкова, Калина Христова и Ивет Илиева.

"Много щастлива и изключително горда съм, че сме посланици, сподели Мария Йовкова. - Очаквам много силен турнир, тъй като много азиатци ще участват, а те са водещите сили в тениса на маса. Нивото на турнира ще е много високо. От нашето представяне очаквам да играя добре, надявам се и на добър жребий. За мен специално е още по-трудно, защото сега правя прехода от девойки към жени".

"За мен е голяма чест да бъда посланик на турнира. Надявам се да го популяризираме по правилния начин. Дано да има все повече хора по трибуните. Миналата година имахме невероятна подкрепа. Мисля, че и тази година няма да е по-различно", каза другият посланик на турнира Денислав Коджабашев.

Шампионите на единично в Панагюрище ще вземат по 250 точки за световната ранглиста и по 19 хиляди долара от наградния фонд. Цените на билетите са 5 лева за възрастни и 2 лева за деца. В четвъртък, 16 август, ще бъде официалното откриване на турнира. По време на церемонията за втора поредна година ще бъдат връчени и наградите за най-изявен млад български състезател по тенис на маса при юношите и девойките на името на проф. д-р Лъчезар Цоцорков.


* Източник: https://www.facebook.com/AsarelBulgariaOpen/

#6 Турнири, провеждани в България » Детски турнир за купата на Пазарджик » 2018-06-04 16:15:38

Martin K.
Replies: 0

1528117435_aa6b4951-09f1-40c2-acf4-2f9ec53b9364.jpeg

Турнир за купата на Пазарджик за момчета и момичета до 10, 12 и 15 години

На 23 юни, 2018 г. в Спортна зала “Васил Левски”, гр. Пазарджик

Начало: 10:00 часа

Такса за участие: 5лв

Награди: купи и медали

За заявки, записвания и въпроси, тел.: 0896811269 или на имейл: stoiankordov@yahoo.com

#8 Турнири, провеждани в България » ДИП - Ветерани - Пловдив 2018 » 2018-04-05 21:35:11

Martin K.
Replies: 0

БЪЛГАРСКА  МАСТЪРС  ФЕДЕРАЦИЯ

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО ТЕНИС НА МАСА


Н А Р Е Д Б А

ЗА 

ПРОВЕЖДАНЕ  НА  44-ото  ДЪРЖАВНО  ИНДИВИДУАЛНО


ПЪРВЕНСТВО  ПО  ТЕНИС  НА  МАСА  ЗА  ВЕТЕРАНИ 


МЪЖЕ  И  ЖЕНИ

                                                                           
ПЛОВДИВ  2018  година


           І. ЦЕЛ И ЗАДАЧИ:

                          1. Да се даде възможност на ветераните спортисти да продължат подготовката    си, да повишават работоспособността си, да реализират възможностите си в състезателна обстановка.

                         2. Да бъдат излъчени държавните шампиони  по пол и възрастови групи за 2018 година.

                         3. Да се подготвят за участие в международни турнири, балкански, европейски и световни първенства за ветерани.


                   ІІ. ВРЕМЕ И МЯСТО:

              Държавното индивидуално първенство по тенис на маса ще се проведе от 11 до 13  МАЙ  2018 година/ПЕТЪК, СЪБОТА И НЕДЕЛЯ/ в  спортната зала на СКТМ „Стоянстрой” Пловдив.


                   ІІІ. ВЪЗРАСТОВИ ГРУПИ:


             ИНДИВИДУАЛНО – МЪЖЕ:            ДВОЙКИ – МЪЖЕ:
           I    група    - 40 – 49 г.                          I   група - 40 – 49 г.
           II   група    - 50 – 59 г.                          II  група - 50 – 59 г.
           III  група    - 60 – 64 г.                          III група - 60 – 69 г.
           IV  група    - 65 – 69 г.                          IV група - 70 г. и нагоре
           V   група    - 70 – 74 г.           
           VI  група    - 75 – 79 г.
           VII група     - 80 г. и нагоре


            ИНДИВИДУАЛНО – ЖЕНИ:             ДВОЙКИ – ЖЕНИ:
          I    група    - 30 – 39 г.                           I  група - 30 – 49 г.
           II   група    - 40 – 49 г.                                    II група - 50 г. и нагоре   
          III  група    - 50 – 59 г.            
          IV група    - 60 г. и нагоре   
                         
                                                                                             
                   ІV. ПРАВО НА УЧАСТИЕ:

                        1.Право на участие имат всички състезатели- мъже над 40-годишна възраст, а за жени над 30 години, включително и тези, които навършват 40/30 години в годината на първенството – 2018 г.

                        2.В първенството участват състезатели, представени от Спортни клубове членове на БМФ, лицензирани от Министерството на младежта и спорта (ММС) и индивидуални участници.

                           Участва се само в своята възрастова група. На двойки - мъже и жени, състезател от по-горна възрастова  група има право да играе в по-долна възрастова група.

                         3.СК трябва да имат платен годишен членски внос, в размер на 50 (петдесет) лева при БМФ, съгласно изискванията на ЗФВС и Устава на БМФ. Това заплащане дава право на участие на членовете на СК в състезания за ветерани, организирани и провеждани от БМФ съвместно с Българските спортни федерации.

                       4.Всеки участник заплаща такса правоучастие 10 (десет) лева. При неспазване на срока за заявки за участие се заплаща такса от 20 (двадесет) лева и състезателите ще бъдат хвърлени на общ жребий.

                       5.Индивидуалните участници, непредставени от регистриран спортен клуб в Националния регистър при ММС, заплащат еднократно членски внос в размер на 50  (петдесет) лева за участие в дадено състезание.

                        6.Членският внос и таксата правоучастие може да се заплатят в касата на БМФ, при регистрацията за участие в състезанието или по банков път на следния адрес:


                                             БАНКА  ДСК, КЛОН ОТЕЧЕСТВО
                                       СОФИЯ 1040, БУЛ.”ВАСИЛ ЛЕВСКИ” 73
                                               IBAN   BG57STSA93000021119844
                                                   BIC  STSABGSF

                       При превода задължително трябва да се впише името на спортния клуб, да се уточни за какво е сумата – членски внос, такса участие за какъв брой състезатели.

    7.Съдийското ръководство няма право да регистрира за участие състезател, не представил документ за платен членски внос и такса правоучастие.

    8.На заплатилите годишен членски внос и такса правоучастие се издава законооправдателен документ – ордер.

    9.При подаване на контестация относно съдийски решения или други нарушения се внася  такса  50 лв. при Главния съдия най-късно 15 минути след приключване на срещата.

                    V. НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

                         1. Лична карта.

                         2. Спортните клубове задължително представят списък на състезателите със собствено и фамилно име, дата на раждане и  в коя възрастова група ще участват.Виж образеца – отделен файл !

                        3. Предсъстезателен медицински преглед. Може документ и от личен лекар.

                        4. Документ за платен годишен членски внос в БМФ.

                        5. Документ за платена такса правоучастие.

                        6. Документите се представят в секретариата при регистрацията за участие в първенството.

                    VІ. СИСТЕМА И КЛАСИРАНЕ:

             1.Системата за провеждане на първенството ще бъде определена на място от Главното съдийско ръководство:

                     Първи етап:  в групи по 4-5 души, всеки срещу всеки

                     Втори етап: първите двама от групите продължават по системата на елиминиране до финал

                     Всички срещи се играят до 3 спечелени гейма.

             2.Дисциплини: лично - мъже и жени , двойки - мъже и жени

                    VІІ. ЕКИПИРОВКА, РАКЕТИ, ТОПКИ:

     Съгласно състезателния правилник на Международната федерация по тенис на маса и БФТМ. Ще се играе с новите топчета –  40+.

                    VІІІ. ФИНАНСОВИ УСЛОВИЯ:

     1.Разноските за участие – пътни, дневни и хотел, са за сметка на участниците.

                        2.БМФ и БФТМ осигуряват финансово организацията и провеждането на Държавното индивидуално първенство, финансирането на Главното съдийско ръководство,  лекар, купи, медали, плакети, награди, рекламни материали и др.

             3.Домакините осигуряват спортната зала с необходимите съоръжения, озвучаване, съдийски състав и обслужващ персонал.

                      ІХ. НАГРАДИ:

    На класиралите се от І до III място:

        -  купи (за шампионите)  и медали  – по пол и възрастови групи

                -  плакети – за най-възрастни участници – мъж и жена               

                     Х. ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ:

               1.Заявки за участие да се изпращат до:

                      ДИМИТЪР КАРАИВАНОВ   на Email: dkara@mail.bg

               2.Срок за заявки - 08  МАЙ   2018 година

                3.Настаняване –  виж приложението – страница 5.

                4.Регистрацията за участие ще бъде извършена на 10 май 2018 година (ЧЕТВЪРТЪК) от  17.00 до 18.00 ч. в  хотел „BLVD”/ бившия „Метропол”/.

               5.Техническата конференция ще се проведе от 18.00 ч. в хотела.

               6.Наредбата може да се изтегли от сайтовете на БМФ, БФТМ и tabletennis-bg.org.

               7.Всички неупоменати и допълнително възникнали въпроси ще бъдат решавани от Главното оперативно ръководство в състав:

                        гл. ръководител: ЗДРАВКА ЙОРДАНОВА - Президент на БМФ 
               
                        гл. секретар: ДИМИТЪР КАРАИВАНОВ - председател комисия „Ветерани” 
                                                   
                              гл.съдия:  ЖАНА ГЕНЧЕВА - републиканска категория
                                                                 
       Забележка: Главното оперативно и съдийското ръководство си запазват правото за промени в настоящата Наредба. 

             
                       ЗА  ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:              ДИМИТЪР КАРАИВАНОВ – председател комисия “Ветерани"  GSM: 089 872 69 64   Email: dkara@mail.bg   


                       ВНИМАНИЕ !   ВАЖНО !

МОЛЯ ВИ, при изпращане на заявките за участие да посочите и броя на участниците в “Срещата на поколенията”


О Ф Е Р Т А  ЗА НОЩУВКИ В ХОТЕЛА :

               двойка/тройка  стая - 20 ЛВ. НА ЧОВЕК, НА ДЕН, БЕЗ ЗАКУСКА
                    единична стая - 30 ЛВ. НА ЧОВЕК, НА ДЕН, БЕЗ ЗАКУСКА             

    рецепция: 032 964 441   моб.тел: 0877 211 155 
                                 
               СРОК ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ: 25  април  2018  година   
     

ПРЕДВАРИТЕЛНА  ПРОГРАМА:


10.05.2018 г. четвъртък:

            12.00 ч. - 17.00 ч.                 - пристигане в Пловдив, настаняване
            17.00 ч. - 18.00 ч.    - регистрация на участниците в хотела
                18.00 ч.          -техническа конференция в хотела   
                                     
11.05.2018 г. петък:

            09.30 ч.- 12.00 ч.         - състезания по програма-мъже
            12.00 ч.- 14.00 ч.         - обяд, почивка
            14.00 ч.- 16.00 ч.                   - състезания по програма-мъже
            16.00 ч.- 16.30 ч.         - официално откриване
            16.30 ч.- 18.00 ч.         - състезания по програма-мъже     
                            20.00 ч.                   - “среща на поколенията”

12.05.2018 г. събота:

           09.30 ч.- 12.00 ч.          - състезания по програма-мъже и жени
           12.00 ч.- 14.00 ч.          - обяд, почивка
           14.00 ч.- 19.00 ч.          - състезания по програма-мъже и жени               

13.05.2018 г. неделя:

           09.30 ч.- 12.00 ч.                      - полуфинали и финали
           12.00 ч.- 13.00 ч.          - НАГРАЖДАВАНЕ И ЗАКРИВАНЕНаредбата може да бъде изтеглена и от тук: https://ndox.abv.bg/download?id=9954fc1806
Заявката за участие можете да изтеглите от тук: https://ndox.abv.bg/download?id=8fa79d783a

#9 Турнири, провеждани в България » Медийна лига по тенис на маса - III издание » 2018-02-12 13:38:30

Martin K.
Replies: 0

Третото издание на Медийната ТТ лига ще се проведе на 24 февруари от 10:00 часа отново в "Арена Лъки спорт".

Турнирът е за наградите, осигурени от Българската федерация по тенис на маса (БФТМ), Donic и стоматологична клиника "Салиев".

Записване за участие на имейл: ltcomm64@gmail.com до 22 февруари (включително).

Право на участие имат действащи журналисти, които притежават служебни карти.

Турнирът е включен в календара на Българската федерация по тенис на маса.

За повече информация, посетете фейсбук страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/980660055418050??ti=ia
както и на клуб “Арена Лъки спорт”: https://bg-bg.facebook.com/people/Арена … 2211439328

#10 Турнири, провеждани в България » Турнир за аматьори в зала Sky TT » 2018-02-08 19:15:31

Martin K.
Replies: 1

Здравейте приятели на тениса на маса!

Имаме удоволствието да ви поканим на турнира в неделя в зала Sky ТТ

Залата се намира в София, улица Коста Лулчев N; 52(до Sky City Mall)

Право на участие имат всички състезатели, некартотекирани във „Висша лига" и "А група"

Турнирът ще се проведе на 11.02.2018 г. от 15:30ч.

Такси за участие:
възрастни - 10лв
деца - 5лв

Наградите ще бъдат купа + медали

За повече информация и записване - на посочените телефони, на място и на страницата във фейсбук: https://www.facebook.com/events/179022849377930??ti=ia

Телефони: 0899775719/ 0884849793

Board footer

Powered by FluxBB