#1 Места за тренировки, треньори и цени » Търся партньор за тренировки в гр. София » 2019-11-03 14:17:59

Azanyr
Replies: 1

Здравейте,

Търся партньор за тренировки в гр. София, който да има възможност и разбира се, ентусиазъм да тренираме редовно – например по поне 2–3 часа на ден поне 5 пъти в седмицата.

Аз съм момче на 20 години. Играя тенис всеки ден по много часове от около година. Започнах по парковете и от известно време взимам уроци при треньор. Интересът ми към спорта е да го изуча, доколкото ми е възможно, и да изградя някаква що-годе прилична техника. Засега не желая да играя на точки или спаринг, а да тренирам отделни елементи чрез целенасочени упражнения.

Предпочитам да си партнирам с някой, който да е млад и комуникативен и имащ мотивация, подобна на моята. Нямам изисквания и очаквания към уменията Ви… Ако сте по-напреднал и Ви се занимава с мен – чудесно. Ако сте по-начинаещ и искате да напреднете – чудесно. Бих играл с деца. Не бих играл редовно например с някого, чийто водещ интерес е да отслабне или да си мерим силите на геймове.

Нямам особени претенции за конкретна зала/място за игра, нито за часови диапазон. Ако си заслужава, бих прекосявал София smile.

Ако проявявате интерес, моля, пишете по имейл или на ЛС. Отговарям бързо.

Тъй като предполагам, че форумът не е свръх активен, не очаквам веднага да изскочи някой, но предложението ми определено е активно поне за месеци напред.

Board footer

Powered by FluxBB