#1 купувам/продавам » Продавам » 2018-10-11 21:31:43

ivang
Replies: 0

Продавам следните комбинации:

Super core cell +shifter на 6 месеца =80лв

Super core cell + shifter на 2 месеца=105лв

Yasaka ma lin carbon +tg05 на 5месеца=100лв


0897869292.Иван


1539282686_.jpg

#2 купувам/продавам » Yasaka Ma Lin carbon +Tenergy 05 » 2018-07-09 15:47:32

ivang
Replies: 0

Продавам комбинация Yasaka Ma Lin carbon +Tenergy 05 състояние перфектно.110лв.-може бартер за дърво Buterfly .vibre 0897869292

Board footer

Powered by FluxBB