#1 Турнири, провеждани в България » Тенис турнир на Ротаракт клуб "София" 2018 » 2018-06-04 21:06:20

DeyanTennis
Replies: 0

Ротаракт клуб София има удоволствието да Ви покани на своя ежегоден Тенис турнир. Двадесет и четвъртото му издание ще се проведе на 09.06.2018г (събота) на кортовете на Тенис клуб „Диана”, намиращ се в ж.к. Дианабад, ул. Тинтява 29.
И тази година сме се погрижили за любителите на тениса на маса, като сред тях също ще бъде излъчен най-добрият.

Регистрацията за турнира ще бъде от 09:30 до 10:00 часа, като по традиция надпреварата е в две отделни, успоредно протичащи състезания - сингъл жени и сингъл мъже. Жребият за двата турнира ще се тегли непосредствено преди началото им, като схемата на игра ще се определи в зависимост от броя участници.

Организирали сме също и забавни занимания с инструктор по тенис за тези, които няма да се включват в турнира или просто искат да се позабавляват.

Целта на това традиционно за нас събитие е да насърчава спортната активност и “fair play” сред приятелите. Тенис турнирът е за любители и е отворен както за членове на Интеракт, Ротаракт и Ротари, така и за външни гости.

Каузата на тазгодишното издание е събиране на средства за построяване на игрална площадка в специално училище за ученици с нарушено зрение „Луи Брайл“, гр. София.

Линк към сибитието Тенис турнир 2018

Очакваме ви!

Board footer

Powered by FluxBB