#1 Re: Въпроси и отговори » Залепяне на нова гума върху фабрична хилка » 2018-07-11 23:16:57

Ицо Димитровград писа

Приятелю мога да ти предложа малко употребявано дърво Tibhar Stratus Power Wood 30 лева + 2 броя нови квадрати неразпечатани черна/червена гуми Yinhe Galaxy Moon medium sponge 40 лева.
Общо дърво и гуми 70 лева.
При сериозен интерес може аз да ти ги изрежа и залепя на дървото.
Телефон 0898351715 или ЛС

Дървото е прекрасно, а за тази цена си е направо жест. С други думи, офертата си я бива от всякъде. Браво на колегата, че подкрепя твоя ентусиазъм.

#2 Re: екипировка » Дърво и гуми за любител » 2018-07-11 23:12:08

tweeg писа

Всички тука сме офанзивни играчи - чак ръцете ни се схващат от  "сечене" като идем на някой турнир smile

rofl  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl
....аааа, човек... отдавна не се бях смял до мускулна треска на челюстните мускули...

... самата истина си е.

А по темата - подкрепям препоръчаната първоначална смяна само на гумите. Иначе промяната в чувството на комбинацията става твърде генерална и трябва повече време и ядове докато се свикне... еле пък със скована ракетна установка за изстрелване на топчо-совалки в космоса, за която трябват свръх-човешки умения да я управляваш.

#3 Re: купувам/продавам » Продавам Donic Appelgren Allplay Senso, Yinhe 980, OSP Martin » 2016-12-26 21:30:23

Колега, хайде да полюбопитствам *дали* и ако "да" *за колко* би се разделил с Appelgren-а и тънкия ураган 3 върху него? (т.е. без дългия зъб - макар да е нов, не играя с дълъг зъб)

(разбира се, ако получиш предложение за цялата комбинация - директно го приемай; много ясно, че това е по-добрият вариант за теб)

#4 Re: купувам/продавам » Cornileau aero off+ soft carbon,лепило с тулуол » 2016-03-16 20:48:38

Знаех, че шансовете да е от голяма глава не са високи, но трябваше да опитам. Животното, на което бих сменил черната гума е 162/152...

#6 Re: Въпроси и отговори » Еластичност , грапавост и градуси. » 2015-03-16 17:28:15

Наистина страхотен отговор! Професор Градинаров за пореден път демонстрира класа.

#7 Re: Места за тренировки, треньори и цени » търся си партньори за тренировка и игра (София) » 2014-07-19 19:05:41

Въпреки, че тенисът на маса определено вече ми е влязъл под кожата, ако трябва да бъда съвсем честен, нивото ми все още е доста ниско - тепърва усвоявам правилната техника и спефицичната за ТМ двигателна координация. Нямам още изграден стил, но като цяло залитам към комплексната игра (комбинация от сечене от по-далечна дистанция, от къса - 'бутане' с вариация на въртенето или флип, от средна - добре-насочен топспин и блокиране, с акцент върху точното пласиране в полето на противника); експериментирам и с всички видове хватове, но за момента като че ли шейкхендът ми се получава най-прилично; стремя се да имам поне по 2 активни (вработени) инструмента за всяка от ключовите ситуации.

Основният ми проблем - трудно, да не кажа мъчително направо, намирам с кого да играя. Вярно, заети са хората, не мога да ги виня. И все пак, може би е време това да се промени wink2

Бих играл (поне веднъж) с абсолютно всеки, в общо взето всяка от залите в София. В идеалния случай, обаче, си търся партньор/и за тренировъчни занимания: фокусирани занимания с конкретна работа по подобряване на елементи от играта, без прекалено много приказки (за сметка на удовлетворението от задружното напредване и все по-усъвършенстваната и кефеща игра). Ако конкретният партньор за момента е доста по-добър от мен, мога да му подавам мултибол или нещо друго което е по силите ми, за да може и той да работи пълноценно.

Предпочитани зали за редовни съвместни тренировки: ДКТМ (Люлин), Ескант (Кр. Поляна), може и др. зали, до които се стига с метрото (пр. залата на НСА до френската гимназия в центъра, в часовете, когато е отворена за външни посетители)

Дни и часове: характерът на работата ми е такъв, че имам възможност във всеки от дните и по всяко време (след предварителна уговорка) (преводач на свободна практика съм); донякъде предпочитам през деня, но за повечето хора (със стандартно работно/учебно време) това не е опция, така че съм отворен към всякакви варианти.

Ако има желаещи за съвместно трениране (или просто игра), аз съм Владо (Белокапов); за контакт: ЛС или e-mail: v.belokapov@mail.bg.

(NB: ако за някой има значение, аз лично съм на 35 г.; нямам нищо против да играя с някой, който е много по-млад или много по-възрастен; имам твърде много да уча в този спорт и у всеки мога да намеря нещо ценно, а надявам се - и да дам на всеки по нещо)

#8 Re: купувам/продавам » Артикули от Владивлад » 2014-02-10 16:44:15

Тази комбинация под номер 4 - може ли някоя снимка? (евентуално грамаж)

Другата въпросителна, която кръжи в главата ми е - 152/157?!? това не трябва дали да е дефанзивно дърво с доста по-голяма глава?

#9 Re: С каква комбинация да играя? Кое дърво или гума да избера... » Моля за съвет. » 2013-08-09 10:16:10

Дървото е възхитително - много, много добър контрол при късата игра и същевременно мощност при удари далече от масата. Оптималната зона (sweet spot) е доста голяма като за дърво изцяло от дървесни пластове. Имай предвид, че е бързичко (разбиращите твърдят, че е откровено си е OFF, т.е. по-бързо отколкото е обозначено). Моето е с Hurricane 3 Neo на ФХ и TG3 Neo на БХ, но доколкото четох преди да си взема TSPW, повечето нападателни гуми му пасват добре.

#10 Re: купувам/продавам » KTL Golden Star (Fast Attack) - High Speed » 2013-05-16 18:35:46

Lao Bao,May 16 2013, 10:20 писа

Дистанционно имат ли?
[right][snapback]56705[/snapback][/right]

Хахахаха! smile)))))

(тези с дистанционното вече се казват "LG")

В интерес на истината ми е било любопитно как би се държала тази гума, но така и не се ориентирах как да я преценя без физическа проба.

Board footer

Powered by FluxBB