#7 купувам/продавам » ПРОДАВАМ ДЪРВО TIMO BOLL SPIRIT » 2018-06-29 11:32:25

ak47
Replies: 7

продавам дърво TIMO BOLL SPIRIT  157Х150, дръжката е анатомична, има нормални следи от употреба, и е в отлично състояние, купувано е от Грамчев.  Цена - 160 лв. Може и бартер за дърво Butterfly Liu Shiwen

#8 купувам/продавам » ТЪРСЯ ДА КУПЯ ДЪРВО OSP VIRTUOSO OFF- ИЛИ АLL + » 2018-06-15 10:15:42

ak47
Replies: 0

Здравейте, търся да купя дърво OSP VIRTUOSO OFF - ИЛИ ALL +

Board footer

Powered by FluxBB